Seksi
Nimimerkki: Moi
Ikä: 13-15v

Milloin siemensyöksyt alkavat?

Moi! Oon 13-vuotias poika ja oon miettiny että millonkahan ne siemensyöksyt alkais? Oon huomannut että esim. masturboidessa peniksen päästä purskahtaa kovalla paineella virtsaa. Tuntuuko siemensyöksyt samalta ja onko tuo kenties merkki siitä, että niitä siemensyöksyjä vois kohta alkaa tulemaan?

Kiitos yhteydenotostasi!

Pohdit viestissäsi siemensyöksyjen alkamista murrosiässä. Yleensä siemensyöksyjä alkaa tulla noin 13–15 vuoden iässä. Kukin keho kehittyy tässä asiassa kuitenkin omaa tahtia.

Kuvauksesi kuulostaa itseasiassa siemensyöksyltä, joten ehdotan, että luet siemensyöksyistä ja- nesteestä lisää täältä. Artikkelin lukemisesta voi olla sinulle apua oman tilanteesi pohdinnassa.
Kannattaa myös katsoa Poikien Puhelimen video ja artikkeli aiheesta ”Milloin alkaa tulla spermaa?”. Voi tosiaan hyvin olla, ettei kyse ole virtsan tulemisesta kesken masturbaation. Yleisesti ottaen virtsaa ei tule peniksestä seksin aikana, sillä erektio estää virtsan tulemista virtsarakosta, jotta virtsa ei sekoittuisi siemennesteeseen. Siemenneste sen sijaan voi olla koostumukseltaan vesimäistä kuten myös esiliukaste, jota tulee ennen siemensyöksyä. Esiliukasteesta löydät lisää tietoa täältä.

Mikäli olet vakuuttunut, että kyse on nimenomaan virtsasta masturbaation aikana, olisi hyvä ottaa asia puheeksi terveydenhuollossa. Usein helpointa on hakeutua juttelemaan ensin kouluterveydenhoitajan kanssa. Aiheesta keskusteleminen voi tuntua alkuun hankalalta, mutta sen ei kannata antaa estää sinua hakemasta apua terveydenhuollosta silloin, jos koet sitä tarvitsevasi.

Toivottavasti vastauksesta on apua pohdinnoissasi!

Oliko vastauksesta hyötyä?