Seksi
Nimimerkki: Roosa

Läheisyys ja seksi

Heippa! Olen 16v tyttö, ja minulla olisi muutama kysymys. Olen ollut pari kuukautta yhdessä ikäiseni pojan kanssa, ja seksi on nousemassa varsinkin poikaystävällä hyvin tärkeäksi asiaksi. Olemme nukkuneet pari viikkoa yhdessä ilman vaatteita. Itse nautin kovasti tästä läheisyydestä ja ihokosketuksista. Tunnen oloni oikein turvalliseksi ja hyväksi. En ole kaivannut seksiä. Poikaystäväni odottaa sitä kovasti. Ymmärrän sen. Hänellä on joka ilta tapana kysyä, joko mentäisiin loppuun asti. En oikein tiedä itsekään, miksi en ole kaivannut yhdyntää. Olemme halailleet, pussailleet ja hyväilleet toisiamme lähes joka ilta. Poikaystäväni kokee, että kaikki jää häneltä kesken. Hänellä on kova erektio, jonka hän haluaisi purkaa minuun. Olen kosketellut hänen pippeliä sormilla, antanut käsiseksiä. Hän on saanut siemensyöksyn päälleni. Se on ollut ihan kivaa. Jotenkin minua vain oudoksuttaa ajatus, että ottaisin pippelin suuhun ja nuolisin sitä. Se ei mielestäni kuulu vielä ikäisillemme. Eka yhdyntä on varmaan kohta edessä. Se tuntuu etukäteen jännittävältä ja houkuttelevalta. Onko aina niin, että poika haluaa seksiä, kun löytää kumppanin? Itse haluaisin nauttia pitkistä hyväilyistä ja läheisyydestä. Mitenhän voisimme parhaiten sovittaa ajatuksemme ja toiveemme yhteen?

Hei ja kiitos kysymyksestä!

Mielenkiinto seksiin herää jokaisella omaan tahtiin. Seksiä on monenlaista ja olettekin jo tuottaneet toisillenne mielihyvää ja nautintoa eri tavoin. Yhdyntäseksi on vain yksi seksin muodoista. Hyvä kuulla, että olet nauttinut läheisyydestä ja ihokosketuksesta poikaystäväsi kanssa.

Ei ole yhtä oikeaa aikaa tai ikää, milloin on oikea aika seksille. Tärkeintä on, että itse haluaa seksiä ja sitä tekee sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa seksiä haluaa harrastaa. Hyvä, että olet kuunnellut omia rajojasi seksin suhteen. Seksiä ei kannata harrastaa vain miellyttääkseen, koska silloin voi olla vaikea oppia tuntemaan millaisista asioista itse seksissä nauttii.

Pohdit, haluavatko pojat aina seksiä, kun löytävät kumppanin. Ei voi yleistää, että tällaisessa tapauksessa pojat haluaisivat aina seksiä. Myös pojat nauttivat hyväilystä ja läheisyydestä.

Kuvaat, että yhdyntä ajatuksena tuntuu jännittävältä ja houkuttavalta. Olisi hyvä, että poikaystäväsi kanssa juttelette siitä, mitkä asiat ovat tässä vaiheessa ok seksin ja mielihyvän tuottamisen suhteen. Voitte hyvin jatkaa mielihyvän tuottamista eri tavoin, yhdyntä tai suuseksi tapahtuu silloin kun se molemmista tuntuu hyvältä ajatukselta.

Mukavaa kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?