Seksi
Nimimerkki: Mietityttää

Kysymyksiä itsetyydytyksestä

Moi

Kysymykseni koskee itsetyydytystä. Olen poika ja olen kuullut että kun välilihasta painaa kun tuntee että spermaa alkaa tulemaan niin sen tulemisen voi estää, pitääkö tämä paikkaansa ja voiko siitä olla jotain haittaa?? Mihin sperma menee jos sen purkautumisen ulos peniksestä estää? Jääkö se virtsaputkeen? Voiko sperman tuloa estää jollain muilla kainoilla? Onko sen estämisestä haittaa? Missä paikoissa olisi hyvä itsetyydyttää? Miten saisi rohkeutta maistaa omaa spermaa? Aina kun itsetyydytän niin haluan maistaa sitä mutta kun laukean ajatus siitä ällöttää minua ja en halua sitä tehdä, miten onnistuisin maistamaan sitä? Mihin sperman kannattaa antaa tulle itsetyydytyksen jälkeen?

Kiitos!

Moikka ja kiitos kysymyksistä!

Miehillä orgasmi ja laukeaminen ovat kaksi eri tapahtumasarjaa, jotka tosin usein tapahtuvat yhtaikaa. Orgasmin voi saada siis ilman laukeamista ja päinvastoin. Miehen väliliha on hyvin tuntoherkkää aluetta ja sen koskettaminen voi tuottaa mielihyvän tunnetta. Välilihan kohdilla, hieman syvemmällä on eturauhanen, jonka stimulointi on monille nautinnollista. Joillakin miehillä välilihan painaminen voi tuottaa orgasmin tunteen, ilman siemensyöksyä.

Laukeamista voi kokeilla viivästyttää myös napakalla puristustekniikalla peniksen kärjestä terskan kohdilta, jossa etu -ja keskisormi ovat terskan alapuolella ja peukalo yläpuolella. Siemensyöksyn estämisestä tai välilihan painamisesta ei ole sinulle haittaa, joten voit hyvin kokeilla millaisia vaikutuksia näillä tekniikoilla on sinulle itsetyydytyksen aikana.

Siemensyöksyssä siittiöt purkautuvat lisäkiveksistä ja matkaavat siemenjohtimia pitkin kohti virtsaputkea. Matkalla niihin sekoittuu rakkularauhasen ja eturauhasen erittämiä nesteitä. Eli vaikka koet, että laukeamien on lähellä, siemenneste, eli sperma, ei ole virtsaputkessa odottelemassa, vaan laukeamisreaktio tapahtuu lisäkiveksissä asti. Laukeamisen jälkeen loppu sperma huuhtoutuu virtsaputkesta virtsan mukana. Laueta voi vaikka paperille tai kämmenelle.

Jokaisen miehen siemenneste maistuu hiukan erilaiselle happaman suolaisesta, kitkerään tai makeaan. Jos ajatus sperman maistamisesta tuntuu ällöttävältä, ei sitä tarvitse tehdä. Joskus pelkkä mielikuva ja fantasia ajatuksesta riittää. Jos kuitenkin haluat spermaa maistaa, voit alkuun maistaa sitä esimerkiksi sormilta kielenkärjellä.

Itsetyydyttämiselle kannattaa valita paikka, jossa voit rauhassa nauttia omasta kehosta. Oma huone tai kylpyhuone voivat olla hyviä vaihtoehtoja. Itsetyydyttää voi sellaisissa paikoissa, missä kukaan ulkopuolinen ei joudu tahtomattaan näkemään tai kuulemaan itsetyydytystä.

Mukavaa loppuvuotta!

Oliko vastauksesta hyötyä?