Seksi
Nimimerkki: Aly

Kysymyksiä erektiosta, itsetyydytyksestä ja esinahasta

Moikka onko normaalia että penis sojottaa vatsaa kohti eikä pysy haarojen välissä.
Toinen kysymys onko itsetyydytyksessä hyvää käyttää liukuvoiteita tai kondomia 3 kysymys onko normaalia että esinahka peniksessä näyttäisi olevan kulunut ja verisuonet on aika pinnassa

Moikka!

Kiitos kysymyksistäsi! Tässä vastauksia niihin.

  1. Kyllä, on normaalia, että erektiossa penis voi suuntautua eri tavoin. Joskus se voi ”sojottaa” eteen, joskus sivulle tai ylös. Jokaisella pojalla ja miehellä peniksen paisuvaiskudos ja lihakset käyttäytyvät eri tavalla.
  2. Itsetyydytyksessä on ihan hyvä käyttää liukuvoidetta. Sillä voi estää kitkan tunteen ja peniksen ihon hankautumisen ja ärtymisen. Kondomia ei tarvitse itsetyydytyksessä käyttää. Kondomia on käytettävä seksissä toisen kanssa. Kondomin käyttöä ja asettamista on hyvä harjoitella itsetyydytyksessä.
  3. Esinahka voi näyttää hyvin erilaiselta eri ihmisillä. En tarkalleen tiedä mitä tarkoitat kuluneella, mutta siinä voi olla poimuja, jotka voivat näyttää verisuonilta. Jos esinahka liikkuu terskan päällä ilma kipua ja kiristystä, eikä siitä ole muutakaan haittaa sinulle, ei siinä todennäköisimmin ole mitään ongelmaa. Jos sinua kovasti huolettaa jokin asia, voit varata ajan lääkärille.

 

Hyvää kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?