Seksi
Nimimerkki: hopo

Itsetyydytys tuottaa ahdistusta

Haluaisin päästä eroon itsetyydytyksestä, koska se ei tuota minulle iloa, vaan päinvastoin ahdistusta ja pahaa oloa. Uskon, että jos olisin edes kuukauden masturboimatta, pystyisin sen jälkeen helposti olemaan tekemättä sitä enää koskaan. Olen kuitenkin niin heikko luonne, että lankean aina vaan uudestaan. Olen aika monta kertaa hakannut itseäni nyrkillä turpaan niin kovaa kuin jaksan runkkaamisen jälkeen.  Muistan kuinka elämässä oli mukavia asioita ennen kuin opin runkkaamaan. Uskoisin kaiken muuttuvan taas paremmaksi, kun pääsisin eroon kaikista seksiin liittyvistä mielikuvista. Olen siis tutustunut itseeni, joten senkään takia sitä ei enää tarvitse tehdä. En ole koskaan ollut naisen kanssa, enkä halua ollakaan. Toivon, että yrittäisitte auttaa minua pääsemään eroon itsetyydytyksestä, jotta elämäni voisi vielä palautua oikeille raiteilleen. Tässä ei muuten ole kysymys uskontoon liittyvästä asiasta, vaan puhtaasti omista ajatuksista.

Hei ja kiitos viestistä!

Harmi kuulla, että itsetyydytys aiheuttaa sinulle pahaa oloa ja vastenmielisiä tunteita, jopa niin paljon että satutat itseäsi. Viestissäsi ei käy ilmi, miksi koet itsetyydytyksen ahdistavaksi asiaksi. Seksuaaliset mielikuvat ja seksuaalinen halu on osa ihmisyyttä, joten pyrkimyksestäsi lopettaa seksuaaliset ajatukset ja toiminta kokonaan ei tarkoita, että sinulla olisi jotenkin heikko luonne.

Kuvaat, että haluaisit päästä irti kaikista seksiin liittyvistä mielikuvista. Onko fantasiamaailmassasi jotain sellaista, mikä herättää erityisesti ahdistusta? Itsetyydytykseen voi jäädä myös koukkuun, ikään kuin tarve tyydytykseen olisi pakonomaista, vaikka siitä ei loppujen lopuksi tulisikaan nautinnon kokemusta. Toki on paljon ihmisiä, jotka eivät koe itsetyydytystä omakseen tai halua sitä harrastaa, mutta tällöin siihen ei liity niinkään kieltämistä tai voimakasta ahdistusta. Lähtökohtaisesti itsetyydytys on hyvä tapa tuottaa itselle seksuaalista mielihyvää ja nautintoa, jota voi harrastaa läpi elämän.

Koska koet suurta ahdistusta itsetyydytykseen liittyen, suosittelen sinulle lämpimästi varaamaan ajan seksuaalineuvojan tai seksuaaliterapeutin vastaanotolle. Halutessasi voit myös soittaa Sexpon maksuttomaan neuvontapuhelimeen, jossa puheluun vastaa aina ammattilainen. Yhteystiedot löydät täältä.

Kaikkea hyvää sinulle jatkoon!

Oliko vastauksesta hyötyä?