Mieli
Nimimerkki: Itsevarmempi nyt❤

Ihastuksesta kertominen

Oon jo aijemmin kertonut ihastuksestani täällä ja oon kerännyt superisti itseluottamusta joten oisin käytännössä valmis kertomaan hänelle mutta en vain saa päähäni oikeita sanoja… Haluaisin sanoa sen suoraan mutta pelkään sen tulevan vähän liiankin suoraan… Joten olen päättänyt ottaa neuvosta vaarin ja kertoa viestillä:) en hain keksi miten tai milloin:/

Moikka!

Onpa tosi kiva kuulla, että olet saanut lisää itseluottamusta ja rohkaistunut sen myötä kertomaan ihastuksestasi 🙂 Se on tosi rohkeaa!

Ihastuminen on tunne, joka monesti pistää myös ”kielen solmuun”. Tällöin ei oikein tiedä, mitä ja milloin pitäisi sanoa. Ihastuksesta kertomiseen ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa tai oikeaa aikaa. Kerroit, että olet ajatellut lähestyä ihastustasi viestillä. Viestin lähettäminen voi olla hyvä tapa, sillä se antaa toiselle hieman aikaa miettiä, millaisia tunteita kertomasi hänessä herättää. Voit vaikka viestillä ensin kysellä kuulumisia ja kertoa sen jälkeen ihastuksellesi mitä häntä kohtaan tunnet. Voit myös pohtia, millainen viesti sinusta itsestäsi olisi kiva saada.

Mikäli tunteesi eivät saisi vastakaikua, muistathan, ettei vika ole sinussa. Lähes jokainen tulee jossain vaiheessa elämää torjutuksi, koska aina tunteet ja toiveet eivät kohtaa. Parhaimmassa tapauksessa ihastus on kuitenkin molemminpuolista. Ja jos näin ei ole, niin saitpa sen ainakin selville, ja voit olla tosi ylpeä itsestäsi, kun rohkaistuit kertomaan omista tunteistasi.

Kaikkea hyvää sinulla jatkoon! 😊

Oliko vastauksesta hyötyä?