Mieli
Nimimerkki: ❤️😔

Ihastuksen pohtiminen

Hei vaikuttaako siltä että poika pitää minusta kun no siis kerron nyt koko stoorin…
Elikkä olemme tunteneet toisemme aina  mutta emme hyvin sillä hengaan ihastukseni 10v pikkusiskon kanssa kun en itse ihastuksen kanssa kehtaa oleilla koska olen super ujo ja niin on hänkin ainakin minun ymmärtääkseni. Ihastukseni on kestänyt pian 6 vuotta muuten vain uskalla paljastaa tunteitani ellen ole 100% varma että hänkin pitää minusta. Emme näe toisiamme kuin vain pari kertaa vuodessa joten en tiedä onko senkään puolesta järkeä kertoa tunteistani (etäisyyttä n.100km) ja olemme kyllä ihan kavereita mutta en sitten tiedä haluaako hän olla vain kavereita… kumpikaan meistä ei koskaan ole seurustellut (ollaan molemmat 12) enkä ole varma onko hän valmis jos kysynkin😣 kukaan kaverini ei vielä seurustele joten en voi heiltäkään kysyä vinkkiä joten vähän huono tilanne… Ja välillä ajattelen että ehkä se pitää musta ja et pitäis kertoo mut en sit tiiä… aina kun yritän sanoo sille en saa sanoja suustani… joten mitä teen? Toivon Että autatte sillä en saa tätä asiaa mielestäni ja unta tulee tosi vähän kun vain stressaan näitä asioita…😔

Heippa ja kiitos viestistäsi!

Ihastuminen on ihanaa, mutta voi tosiaan viedä myös paljon voimia, jos tunnetta ei pääse jakamaan kenenkään kanssa. Kerroit, että ihastus on kestänyt todella pitkään, vaikka näette harvoin. Ihan heti se ei taida siis mennä ohitsekaan, ellei asialle tee nyt jotain. Kertomisessa on aina riskinsä, mutta jos asian sisällä pitäminen tuntuu niin vaikealta, että se vaikuttaa jo uniinkin, niin asialle on syytä tehdä jotain.

Voisitko sanoa pojalle, että tykkäät hänestä enemmän kuin kaverina, mutta että jos hän ei tunne samoin, niin haluaisit olla yhä vain kaverikin? Sen voi lähettää myös viestillä, jos sanominen jännittää liikaa. Jos poika tuntee samoin, niin voitte sitten jutella siitä, miten koette välimatkan. Välimatka on aika pitkä, joten voi olla, että se tuo mutkia matkaan. Mutta voitte toki viestitellä ja katsoa miten tilanne etenee.

Voi olla, että jos poika taas ei tunne samoin, niin hän hämmentyy ja ottaa hetkeksi vähän etäisyyttä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tilanne olisi pysyvä, vaan seuraavan kerran kun näette, niin hän voikin suhtautua sinuun jo ihan kuin ennenkin. Aika tekee usein paljon. Voi myös olla, että poika ei ylipäänsä ole kiinnostunut vielä kenestäkään, sillä ihmiset kehittyvät eri tahtiin. Ulkopuolelta on kuitenkin mahdotonta sanoa mitä poika sinusta ajattelee, vastauksen tähän tietää vain hän itse.

Muista myös, että jos poika ei vastaakaan tunteisiisi, niin se ei johdu sinusta. Me emme voi valita kehen ihastumme ja kehen emme. Vähän samoin kuin emme voi valita pidämmekö mansikka- vai suklaajäätelöstä, sillä ihmiset pitävät eri asioista. Vika ei siis ole sinussa, vaan tämä poika ei siinä tapauksessa ollut se sinulle tarkoitettu – ainakaan vielä. Tilannehan voi muuttua, kun kasvatte vanhemmiksi.

Kun pääset ensin tästä tilanteesta eteenpäin, niin voi olla, että huomaatkin myös ympärilläsi muitakin kivoja poikia, joita et ole ennen huomannut, kun olet keskittynyt vain ihastukseesi. Jos haluat pohtia lisää sitä, mitä tässä kohtaa kannattaisi tehdä, voit olla yhteydessä MLL:n chattiin. Siellä voit nimettömästi jutella aikuisen kanssa tilanteesta.

Rohkeutta sinulle ja kivoja asioita kevääseesi!

Oliko vastauksesta hyötyä?