Seksi
Nimimerkki: Sndx

Esinahkan kiinnikkeen irtoaminen terskasta

Minulla meni esinahan ja terskan välinen kiinnike poikki runkatessa. Siitä on kulunut noin 3 päivää ja en voi vetää esinahkaa edes puoleenväliä terskaa koska se kirvelee niin paljon.

Moikka!

Kerrot esinahan kiinnikkeen irronneen terskasta itsetyydytyksessä. Kyse on täysin normaalista asiasta, josta ei tarvitse olla huolissaan.  Esinahka irtoaa terskan pinnasta ja liukuu terskan taakse viimeistään murrosiässä ja usein irtoaminen tapahtuu vähitellen itsestään. Sinun tapauksessasi tämä todennäköisesti tapahtui nyt itsetyydytyksen myötä.

Jos oikein ymmärsin, peniksessäsi tuntuu nyt kirvelyä ja sitä aristaa. Kiinnikkeen irtoaminen aiheutti varmaankin pienen haavauman, joka todennäköisesti kyllä paranee itsestään. Jos kipu ei kuitenkaan ala hellittää, tai haavauma alkaa punoittaa, kannattaa käydä näyttämässä kohtaa lääkärissä tai kouluterveydenhoitajalla. Muistathan huolehtia myös hyvästä hygieniasta ja pestä peniksesi päivittäin lämpimällä vedellä huolellisesti myös esinahkan alta kivun sallimissa rajoissa.

Oliko vastauksesta hyötyä?