Artikkeli
Mieli

Kesätyöseikkailumme Fressiksessä 2024

Fressiksessä on ollut kahden viikon ajan neljä kesätyöntekijää. Nyt he itse kertovat, millaista aika Fressis-sisällöntuottajana on ollut.

Artikkeli
Rytmi

Tekemistä aurinkoisille ja sateisille kesäpäiville

Onko sinulla tylsää aurinkoisina tai sateisina kesäpäivinä? Oletko kyllästynyt olemaan kännykällä päivät pitkät? Tässä vinkkejä mitä kaikkea voi tehdä silloin, kun tylsistyttää, mutta haluaisi tehdä jotain joko yksin tai kavereiden kanssa!

Artikkeli
MieliNikotiinituotteetSeksi

Tukea on saatavilla kesäisinkin!

Kesäterkkarit kiertävät Helsingissä kesäisin kohtaamassa nuoria. Heille voi tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä mistä vain.

Artikkeli
Seksi

Näin järjestät oman Kesäkumikiskan

Kampanjan viesti on, että turvallinen seksi kuuluu kaikille ja kaikenlaisen seksin tulee jokaisella seksikerralla olla kaikin tavoin turvallista. Nuorisoalan toimijana sinä voit olla mukana vahvistamassa tätä viestiä järjestämällä toiminnassanne oman kesäkumikiskan ja sen ympärille seksuaaliterveyttä edistävää yhteistä toimintaa. Toimi näin Tilaa tällä lomakkeella kesäkumeja toimintaanne (max. 200 kumia per organisaatio). Suunnittele millainen toiminta toimisi just […]

Artikkeli
Lopettamisen tukiNikotiinituotteetNuuskaSähkösavukeTupakka

Matsit voi voittaa monella tavalla, mutta kun kyse on nikotiinista, ainoa oikea taktiikka on sanoa ”Ei”

Suomen nuorten maajoukkuevalmentaja, entinen jalkapalloammattilainen ja tunnettu kommentaattori Erkka V. Lehtola kannustaa nuoria urheilijoita nikotiinittomuuteen.

Artikkeli
Lopettamisen tukiNikotiinituotteet

7 syytä lopettaa nikotiinituotteiden käyttö

Ootko ehkä pohtinut nikotiinituotteiden käytön lopettamista ja mitä hyötyä siitä vois olla? Nikotiinituotteiden käytön lopettamiselle löytyy monta hyvää syytä.

Artikkeli
NikotiinipussitNikotiinituotteetNuuskaSähkösavukeTupakka

Miksi nikotiinittomuus on urheilijalle hyvä valinta?

Jos urheilijana haluaa saavuttaa huippusuorituksia ja ylläpitää terveyttään, kannattaa pysyä erossa nikotiinia sisältävistä tuotteista.

Artikkeli
Nikotiinituotteet

Nikotiini ei kuulu urheiluun

Kaikki tupakka- ja nikotiinituotteet ovat haitallisia kaikille, varsinkin urheilijalle.

Artikkeli
NikotiinituotteetSähkösavuke

Älä ole koekaniini – jätä vapettaminen väliin

Vape ei tee sulle hyvää. Jätä siis vapettaminen väliin, äläkä ryhdy tupakkateollisuuden koekaniiniksi. 

Artikkeli
LiikeNikotiinituotteet

Älä anna nikotiinin jarruttaa unelmiasi

FC Lahtea edustava ja U19-maajoukkueessa pelaava jalkapalloilija Akseli Puukko ja entinen jalkapalloammattilainen Markus Halsti ovat päättäneet elää ja urheilla ilman nikotiinituotteita. Omalla esimerkillään he haluavat rohkaista nuoria urheilijoita valitsemaan nikotiinittomuuden.