Seksi
Nimimerkki: Tommy

Alasti nukkuminen seksikumppanin kanssa

Onko hyväksi sukuelimille, että murrosiässä alkaisi nukkua ilman vaatteita? Eikö ole kehitykseen kuuluvaa, että kun seksiä alkaa olla kumppanin kanssa ja nukutaan yhdessä, niin ollaan yleensä ilman vaatteita?

Moikka ja kiitos kysymyksistä!

Jos ymmärsin ensimmäisen kysymyksesi oikein, sinua mietityttää tekeekö sukuelimille hyvää nukkua ilman alusvaatteita. Alusvaatteilla tai ilman nukkuminen on enemmänkin mieltymyskysymys. Hiertävät ja huonosti hengittävät alusvaatteet voivat aiheuttaa hiertymiä ja epämukavuutta, mutta yleisesti alusvaatteilla voi ihan hyvin nukkua, eikä siitä ole haittaa sukuelimille.

Myös toinen kysymyksesi on mieltymyskysymys, johon ei ole oikeaa vastausta. Se, että nukkuu kumppanin kanssa ei aina tarkoita sitä, että harrastettaisiin seksiä. Joskus on kiva vain nukkua yhdessä. Jos seksiä päätetään harrastaa, alkavat usein vaatteet vähentyä. Seksiä on kuitenkin monenlaista, eivätkä kaikki seksin muodot vaadi sitä, että oltaisiin ilman vaatteita. Yhdyntä toki vaatii sen, että vähintään alushousut on otettu pois 😉

Toiset tykkäävät nukkua vaatteet päällä, toiset ilman ja molemmat vaihtoehdot ovat täysin ok. Kun aletaan seurustelemaan ja viettämään öitä yhdessä, ei missään nimessä ole pakko nukkua ilman vaatteita, jos se ei ole itselle luontaista 🙂 Tästäkin asiasta on hyvä jutella oman kumppanin kanssa, kuten kaikista seksiin liittyvistä pohdinnoista.

Kivaa kevään odotusta! Muistattehan käyttää seksissä kondomia, joka suojaa paitsi raskaudelta myös seksitaudeilta! 😉

Oliko vastauksesta hyötyä?