Seksi
Nimimerkki: Riina

Miksi pojalla tuli spermaa pippelistä pussailun aikana?

Pussailin yhen pojan kaa ja sille tuli tosi märkä läikkä housuihin, ihmettelin miks mut se sit kerto lopulta että siltä oli tullu spermat pippelistä. Voiko silleen oikeesti käydä vaikka vaan pussailee? Ku en nähny sen pippeliä siinä ku se ei halunnu näyttää vaan meni kylppäriin siivoamaan housuja. Miten sperma voi tulla, vaikka pippeliä ei kosketakaan?

Hei, kiitos kysymyksestä!

Sperman tuleminen pippelistä, eli niin kutsuttu laukeaminen voi tapahtua myös ilman peniksen koskettamista. Varsinkin nuorilla tämä on hyvin tavallista 🙂  Pojilla voi esimerkiksi tulla yöllisiä siemensyöksyjä unien aikana. Vanhemmiten laukeamista pystyy usein halutessaan paremmin säätelemään.

Peniksessä on useita herkkiä kohtia, joiden koskettaminen tuo useimmille mielihyvän tunnetta ja saa kehon kiihottumaan, jolloin laukeaminen mahdollistuu. Kehossa on kuitenkin muitakin tällaisia alueita, joiden hyväily voi tuottaa ison hyvän olon kokemuksen. Tällaisia alueita ovat esimerkiksi nännit, huulet, niska tai taipeet. Teidän tapauksessanne juuri pussailu on todennäköisesti tuottanut mainitsemallesi pojalle suurta mielihyvää, ja siksi hänen pippelistään tuli spermaa.

On hyvin yksilöllistä, miten kehon eri osa-alueet reagoivat kosketukseen ja usein vasta ajan kanssa alamme löytämään ne itselle mieluisat alueet. Jotkut ihmiset voivat saada orgasmin ja laukeamisen jo pelkästään ajatuksia ja fantasioita apuna käyttäen, eli siis myös ilman mitään kosketusta.

Toivottavasti tämä vastasi kysymykseesi 🙂

Oliko vastauksesta hyötyä?