Nuuska
Nimimerkki: teini12v

Voiko nuuskan laittamisesta esinahan alle olla vaikutusta hedelmällisyyteen ja tulevien lasten terveyteen?

Otettii kavereiden kaa kisa kuka saa enite denssii mahtuu esarin välii. Mä en iha voittanu mut ny kumminki sattuu hirveesti pippelii ja se poltteli kauheesti. Voiks toi viedä mun hedelmällisyyden tai voiks  se vaikuttaa jotenkin mun tulevien lasten terveyteen?

Kiitos kysymyksestäsi!

Kysyt siis, voiko nuuskan laittamisesta esinahan alle olla vaikutusta hedelmällisyyteen ja tulevien lasten terveyteen. Esinahka on peniksen päässä sijaitseva ihopoimu, joka suojaa siittimen päätä eli terskaa. Esinahan ja terskan alue ovat erittäin herkkiä alueita, joten nuuskan laittaminen esinahan alle ei missään nimessä kannata.

Peniksen ja terskan alue kannattaa suihkutella juoksevalla vedellä. Polttelu ja kirvely voi olla merkki siitä, että terskan alue on ärtynyt. Jos polttelu kestää useamman päivän, on suositeltavaa kertoa asiasta vanhemmille tai hakeutua kouluterveydenhuoltoon. Kerroit myös olevasi huolissasi hedelmällisyydestäsi ja tulevien lastesi terveydestä. Jos nuuska laittaminen esinahan alle on ollut kertaluontoinen juttu, se tuskin vaikuttaa hedelmällisyyteesi tai siittiöidesi kuntoon.

Kaikkiin kavereiden keksimiin tempauksiin ei kannata lähteä. Ajattelemalla järjellä ja kieltäytymällä kyseisistä tempauksista osoitat myös, että sinulla on kykyä käyttää omaa järkeäsi.

Voit myös lukea mitä nimimerkeille Poika 12 ja denssi iskee sekä Snedo on vastattu nuuskan laittamisesta kehon eri osiin.

Tsemppiä!

Oliko vastauksesta hyötyä?