Seksi
Nimimerkki: Juuso

Terskan kosketusherkkyys

Vasta muutama päivä sitten koitin ensimmäistä kertaa rullata esinahkaa terskan alle, noh se meni ihan hyvin, mutta terska on jotenkin vähän herkkä? eli jos siihen koskee niin sattuu vähän, ja jos esimerkiksi suihkussa ruiskuttaa vähän vettä niin sekään ei tunnu kovin kivalta. Ei siis ole oireita jos esinahka ei ole rullattuna.. onko tämä jokin tulehdus vai mistä tämä voi johtua? Mitä kannattaisi tehdä? Kun sen peseminen ei oikeen meinaa onnistua vaikka se onkin erittäin tärkeää. Toimiiko tähän jos hakee jotain voidetta tai jotain? En osaa tarkemmin selittää tuota kipua kun tavallaan se ei satu vaan se on semmoinen jännä tunne mitä ei pysty selittämään..

Moi ja kiitos hyvästä kysymyksestä!

Viestisi perusteella kuulostaa siltä, että kysymys ei ole tulehduksesta, vaan ihan vain tavallisesta herkkyydestä. Esinahkan suojissa säilynyt terskan limakalvo saattaa nuorella miehellä todella tuntua aristavalta pelkästä sormen kosketuksestakin. Mitä useimmin terska on paljaana ja alttiina esim. housun kosketukselle, se tottuu siihen pikkuhiljaa. Useimmiten erektion yhteydessä terska itsestään tulee esinahan alta ulos ja silloin se tottuu muunkin, kuin esinahan limakalvon kosketukseen.

Esinahka voi olla myös sidekudoksisilla kiinnikkeillä terskaan tarttuneena. Nämä kiinnikkeet yleensä irtoavat murrosiän kehityksen myötä ja varsinkin, jos harrastaa masturbointia esinahkaa liikuttelemalla edestakaisin. Suosittelen siis varovasti tutustumaan omaan terskaan ja esinahkaan ja sen liikutteluun. Siten alat tunnistaa niitä erilaisia tuntemuksia, joita koskettelu tuottaa. Peseminen varovaisesti suihkuttelemalla on myös hyvä tapa totuttaa terskaa uusiin tuntemuksiin.

Hyvää kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?