Seksi
Nimimerkki: 14 v tyttö

Tamponin kanssa ongelmia

eli mul on alkanu menkat jo n. 8kk sitten ja oon siit asti käyttäny vaan siteit ja eilen ku kokeilin ekaa krt tamponii, ni ekaks meni hyvin mut sit ku kokeilen uusiks uudel tamponil niin sen otto pois sattu aik paljon ja mun menkat heti loppu sen kokeilun jälkee? (olin siis jo viidennellä päiväl joten voi olla mahdollista et ne sit vaa loppu) haen täs vaa sitä et ei kai se tamponi menny jotenkin väärin sinne ja sit otto pois sattu ja sit menkat loppu sen takia? ja anteeks, en osannu selittää tätä hyvin, mut toivottavasti vastaisit!

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Kyse oli varmasti vain siitä, että kuukautisesi olivat muutenkin loppumaisillaan. Tamponin laitto ei siis voi aloittaa eikä lopettaa kuukautisia.

Ikävä kuulla, että tamponin kanssa oli ongelmia. Kipu saattoi johtua esimerkiksi siitä, että tamponi oli huonossa asennossa. Tamponin käytön oppii vain harjoittelemalla ja oikein käytettynä sen ei kuuluisi tuntua emättimessä oikeastaan ollenkaan. Toki sen tuntee, kun tamponin vetää pois, mutta ei sen kuuluisi sattua. Harjoittelu tekee tässäkin asiassa mestarin 😉

Tsemppiä ja kivaa syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?