Seksi
Nimimerkki: mietityttää:)

Suuseksi kiinnostaa

Moi! Oon 13v ja oon seurustellu nyt suunnilleen 2vuotta tytön kanssa (olen siis itsekin tyttö) ja me ei olla harrastettu suuseksiä vielä ja haluaisin kokeilla sitä. Olen puhunut kumppanilleni siitä ja olisimme molemmat valmiita siihen. Tiedän, että aina uuden kumppanin kanssa (olemme molemmat neitsyitä) aina pitäisi käydä testeissä seksin jälkeen, mutta en kehtaa sanoa siitä vanhemmilleni, joten riittääkö jos peseytyy hyvin ja käyttää kondomista tehtyä suojaa?

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Hienoa, että olette puhuneet kumppanisi kanssa ennen suuseksin kokeilua. Avoin keskustelu on tärkeää ennen kokeilua, sekä myös suuseksin aikana, jotta kokemus olisi mahdollisimman miellyttävä molemmille.

Jos teillä ei kummallakaan ole ollut aikaisempia seksikumppaneita, joiden kanssa olisitte harrastaneet suojaamatonta seksiä (myös suuseksiä), ei seksitautien suhteen ole vaaraa. Seksitaudit ovat nimittäin tarttuvia tauteja eivätkä ne synny itsestään. Käsitinkin viestistäsi, ettei teillä kummallakaan ole ollut aikaisempia seksikumppaneita tai suojaamatonta suuseksiä, joten teillä ei ole tarvetta mennä seksitautitesteihin suuseksin jälkeen. Kondomista tehtyä suojaa kannattaa kuitenkin ehdottomasti käyttää ja peseytyä hyvin ennen ja jälkeen 😊

Voit käydä lukemassa vinkkejä suuseksiin Fressiksen sivuilta.

Mukavaa kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?