Seksi
Nimimerkki: lo

Sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen

Moi olen hetero poika mutta silti minua kiinnostaisi kokeilla pojan kanssa anaaliseksiä

Moi,

kiitos yhteydenotosta nimimerkki lo. Voit jatkossakin määritellä itsesi heteroksi ja silti olla kiinnostunut kokeilemaan anaaliseksiä pojan kanssa.

Sinulla on oikeus määritellä oma seksuaalinen suuntautumisesi ja toteuttaa seksuaalista toimintaa haluamallasi tavalla, tietenkin myös mahdollisen kumppanin haluja, toiveita ja kehoa kunnioittaen. Seksuaalinen, romanttinen tai emotionaalinen suuntautuminen voivat olla samansuuntaisia tai toisistaan riippumattomia.

Yhteiskunnassamme vallitsee edelleen olettamuksia ja normeja seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuolen kokemisesta tai seksuaalisuuden toteuttamisesta. Tällaiset näkemykset arvottavat seksuaalista suuntautumista ja sukupuoli-identiteettien eri muotojen yhdenvertaisuutta sekä jokaisen oikeutta määrittää itse itsensä. On myös varsin tavallista, että käsitys itsestä ja omasta seksuaalisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta voi muuttua elämänkaaressa. Myös samanlaisen seksuaalisen identiteetin omaavilla ihmisillä voi olla hyvin erilaista suuntautumista ja käyttäytymistä. Me ihmiset olemme erilaisia keskenämme ja se on rikkautta. (Lähde: Sinuksi ry: Turvallisen ulostulon opas)

Jos haluat keskustella asiasta lisää, se on mahdollista Väestöliiton Poikien Puhelimen palveluissa tai Seksuaalineuvontachatissa. Suosittelen sinua lukemaan myös Sinuiksi ry:n kysymys-vastaus -palstalta samaa aihetta koskevia viestejä, tai ottamaan yhteyttä heidän neuvontapalveluihin, jotka löydät täältä. Jos haluat perehtyä tarkemmin anaaliseksiin, niin suosittelen sinua tutustumaan Hivpointin oppaaseen ”Anaaliseksin ABC”.

Toivottavasti saat vastauksestani näkökulmia tärkeään pohdintaasi ja otat tarvittaessa uudelleen yhteyttä myös eri neuvontapalveluihin.

Mukavaa syksyn alkua sinulle!

Oliko vastauksesta hyötyä?