Seksi
Nimimerkki: -
Ikä: 13-15v

Siittiöiden säilyminen hengissä ja niiden kulkeutuminen käsien kautta

kun poikaystäväni tulee meille ja kosken hänen käsiinsä ja oikeastaan jokapuolelle häneen paitsi en sukuelimeen ja vaatteet ovat päällä koko ajan, onko mahdollista että käsiini olisi päässyt siittiöitä jos vaikka hän olisi juuri ennenkuin tulee luokseni itsetyydyttänyt itseään vaikka siis mitään spermaa ei hänen käsissään tai muualla kropassa ole näkyvillä tai mitää märkää ei ole. onko mahdollista että käsiini olisi voinut tällä tavoin tulla siittiöitä ilman kunnon spermaa, ikäänkuin siittiöt luikertelisivat poikaystäväni kropassa…

kysymykseni saattoi olla epäselvä, mutta yksinkertaisesti onko mahdollista että siittiöitä kulkeutuu hänen käsistään tai kropastaan käsilleni ilman että kumpikaan meistä huomaisi mitään spermaa vai ovatko siittiöt hengissä vain jos on märkää spermaa minkä huomaisi välittömästi?

Heippa! Kiitos kysymyksestäsi.

Pohdit, voiko poikaystävästäsi tulla käsiisi siittiöitä, jos kosketat häntä vaatteet päällä, ja muualle kuin sukuelimeen. Viestistäsi ei käy ilmi, miksi olet asiasta niin huolissasi, mutta arvelen sen liittyvän raskaaksi tulemisen pelkoon.

Raskaaksi voi tulla vain, jos tuoretta siemennestettä pääsee tavalla tai toisella emättimeen. Jos ette ole harrastaneet penis-emätin yhdyntää, eikä poikaystävässäsi ole tuoretta spermaa näkyvillä, ja sitä päädy käsiisi ja sitä kautta emättimeesi, et voi tulla raskaaksi. Ja vaikka spermaa käsien kautta emättimeen pääsisikin, myös tällä tavalla raskaaksi tuleminen on erittäin epätodennäköistä. Siittiöt eivät säily kauaa toimintakykyisinä kehon ulkopuolella. Lisäksi huomaisit kyllä sen, jos käsiisi joutuisi tuoretta spermaa.

Joten huoli pois! 😊 Jos teillä on poikaystäväsi kanssa seksiä (minkälaista vaan), muistattehan käyttää ehkäisyä. Kondomi on ainoa ehkäisymenetelmä, joka suojaa paitsi raskaudelta, myös seksitaudeilta.

Oliko vastauksesta hyötyä?