Seksi
Nimimerkki: Senset

Seksuaalisen ahdistelun tai väkivallan kohteeksi joutuminen

Koin raiskauksen tunteen ja nyt mun kivekset on välillä piilossa vähän kuin turvottais alapäässä. En tiedä miten moista hoitaisi yksinään.

Hei,

Kiitos viestistäsi. Valitettavasti emme täällä Fressiksessä tällä kertaa oikein ymmärrä kysymystäsi ja se jättää paljon asioita arvailun varaan. Mieleemme nousee useita lisäkysymyksiä, joihin tarvitsisimme vastauksen, jotta voisimme sinua auttaa. Ohjaisimmekin sinut keskustelemaan tilanteestasi Väestöliiton seksuaalineuvontachattiin tai Poikien Puhelimen chattiin. Seksuaalineuvontachatissa voi keskustella mistä tahansa seksuaalisuuteen liittyvästä aiheesta kahdenkesken seksuaalineuvojan kanssa, ja samoin keskustelut ovat kahdenkeskisiä ja luottamuksellisia Poikien Puhelimessa. Sinne voit myös soittaa.

Kerrot ”kokeneesi raiskauksen tunteen”. Oletko siis kokenut joutuneesi seksuaalisen ahdistelun tai väkivallan kohteeksi? Jos vastaus kysymykseen on kyllä, olisi hyvä, että keskustelisit asiasta luotettavan aikuisen kanssa, jotta et jää asian kanssa yksin. Olisi myös tärkeää, että tekisit tapahtuneesta ilmoituksen poliisille. Voit olla yhteydessä esimerkiksi Rikosuhripäivystykseen Help.some -palvelun kautta. Muistathan, että akuutissa hädässä, kuten rikoksen uhriksi joutuessa on soitettava aina ensin hätänumeroon 112.

Toivottavasti saat apua tilanteeseesi!

Oliko vastauksesta hyötyä?