Seksi
Nimimerkki: mietteissään

Seksuaalinen nautinto

Kysymystä on lyhennetty alkuperäisestä.

Hei! Minulla oli tyttöystäväni kanssa muutama päivä sitten aivan poikkeuksellinen seksikokemus. Olen miettinyt sitä kovasti sen jälkeen, mutta en vaan ymmärrä, miten se meni sillä tavalla. Seksin aikana tuli vähän sellainen uninen olo. Tuntui jotenkin, kuin olisin siirtymässä johonkin toiseen todellisuuteen. Hämmästyttää vain, mihin tajuntani katosi vähän ennen laukeamista. Tällaista ei ole ennen sattunut. Harmittaa vähän, etten ollut kykeneväinen nauttimaan orgasmistani. Varmaan tämä outo hetki liittyy jotenkin siihen, että koko seksin ajan tuntui paremmalle kuin koskaan aiemmin. Osaatteko sanoa, mikä voisi selittää näin omituisen tapauksen? Ainakin olin selvin päin, kuten aina. Humalan piikkiin tätä ei voi laittaa!

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Seksuaalinen nautinto on vahva tila sekä mielelle että keholle. Nautinnollisen seksin aikana keho rentoutuu ja kehon mielihyvähormonit kuten oksitosiini ja endorfiini aiheuttavat vahvoja mielihyvän kokemuksia ja jopa euforista tilaa. Voi olla, että olet päässyt ikään kuin unenomaiseen tilaan mielihyvää, rentouden ja vahvan läsnäolon kautta.

Kerroit, että sinua harmittaa, ettet kyennyt nauttimaan orgasmista. Voit kääntää kokemuksen mielessäsi positiiviseksi ajattelemalla, että kyseinen seksikerta oli yksi kokemus, joka auttoi sinua tutustumaan paremmin seksuaaliseen kehoosi ja mieleesi. Opit kenties kokemuksen avulla siitä, seksuaalinen nautinto on paljon muutakin kuin orgasmi. Seuraavilla kerroilla voit kokeilla erilaista lähestymistapaa keskittymällä lähestyvään orgasmiin esimerkiksi pitämällä silmät auki tai pitämällä kontaktin kumppaniin.

Aurinkoista kesän alkua!

Oliko vastauksesta hyötyä?