Seksi
Nimimerkki: Tuukkis

Ryhmäseksiin liittyvä kysymys

Eikö teiltä saa kysyä ryhmäseksiin liittyviä kysymyksiä? Tai kysyä saa, mutta ette taida vastata. Miksi on niin? Haluaisin tietää ryhmäseksistä, jossa tyttö on kahden pojan kanssa yhdynnässä, eli ns. voileivän välissä. Onko olemassa useita asentoja, jossa tätä voidaan harrastaa? Onko mahdollista, että molemmat pojat työntävät peniksen yhtä aikaa tytön sisään, toinen emättimeen ja toinen peräaukkoon? Onko tytön väliliha tällaisessa yhdynnässä kuinka kovilla? Toivon, että vastaatte tähän.

Hei Tuukkis!

Kiitos viestistäsi! Kyllä, palstallamme saa kysyä kaikkea seksiin liittyvää. Tehtävämme on antaa tietoa, tukea ja ohjausta terveyteen liittyen. Meille tulee hyvin paljon kysymyksiä ja joskus joudumme rajaamaan niihin vastaamista, erityisesti niissä tilanteissa, joissa kysymys ei suoraa liity terveyteen. Usein ohjaammekin kysyjän toiseen, hänen tilanteeseensa sopivamman palvelun äärelle. Pahoittelut, jos sinulle on käynyt niin, ettet ole saanut vastausta lainkaan!

Kysymyksessäsi kerrot ryhmäseksitilanteesta ja kysymyksesi liittyy siinä mukana olevan henkilön kokemukseen kuvaamassasi tilanteessa. Tällaisen kysymykseen meillä ei ole vastausta, eikä se suoranaisesti liity terveyteen. Sinun kannattaa olla yhteydessä esimerkiksi Väestöliiton seksuaalineuvontachatiin, jossa voit jutella seksiin liittyvistä erityiskysymyksistä.

Kivaa syksyn jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?