Seksi
Nimimerkki: väpä22

Raskauden mahdollisuus

Heippa,
Harrastimme poikaystäväni kanssa seksiä, jossa ensin vedin häneltä käteen ja käteeni tuli hieman esiliukastetta. Sen jälkeen n 15 minuutin päästä kävin alapesulla ja pesin alapääni sillä kädellä mihin touhutippoja oli tullut, käsi kuitenkin oli jo ihan kuiva ennen sitä. Sen jälkeen poikaystäväni antoi minulle suuseksiä. Onko mahdollista et tossa ois mennyt siittiöitä emättimeen ja oisin tullu raskaaksi??

Moikka!

Raskauden alkaminen vaatii aina toimintakykyisten siittiöiden kulkeutumista emättimeen, eli tavallisimmin penis-emätinyhdyntää, jossa ei käytetä mitään raskaudenehkäisymenetelmää. Periaatteessa on mahdollista tulla raskaaksi myös esimerkiksi käsien välityksellä, jos sormissa on tuoretta spermaa ja ne viedään emättimeen. Käytännössä tämä ei kuitenkaan ole kovin yleinen raskaaksi tulemisen tapa. Kertomasi tilanteen perusteella raskaus ei siis ole todennäköinen.

Mikäli raskauden mahdollisuus kuitenkin vielä mietityttäisi, on raskaustestin tekeminen ainoa tapa varmistaa asia. Raskaustestin voi tehdä heti, kun kuukautiset ovat myöhässä. Jos kuukautiset ovat epäsäännölliset tai jos niiden edellisestä ajankohdasta ei ole tietoa, raskaustesti tulee tehdä kolme viikkoa suojaamattoman yhdynnän jälkeen.

Hyvää kevään jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?