Seksi
Nimimerkki: Korppi

Peniksen mahtuminen emättimeen ja kokemuksen merkitys seksissä

Heippa. Onko mahdollista työntää 17cm pitkä pippeli kokonaan pimppiin? Puristaako pimppi yhdynnässä pippeliä koko pituudelta? Mihin perustuu luulo, että seksi muuttuisi paremmaksi, kun tulee lisää kokemusta?

Moikka!

Emätin on joustava, sileän lihaksen ja kimmoisan sidekudoksen muodostama kaareutuva tuppi, jonka pituus on noin 6–12 cm. Normaalioloissa emättimen etu- ja takaseinämä ovat puristuneet yhteen, mutta kiihottuessa emätin laajenee sekä pituudeltaan että leveydeltään ja siitä tulee joustavampi kaikkiin suuntiin.

Emätin muotoutuu yhdynnässä peniksen ympärille. Aivan emättimen aukon sisäpuolella on lihaskimppu, joka puristaa penistä yhdynnän aikana. Puristus on siis voimakkainta emättimen alkuosassa. Niin kuin muutkin ruumiinosat, myös emättimen koko, muoto ja tuntuma on yksilöllinen.

Pohdit kysymyksessäsi myös kokemuksen merkitystä seksissä. Joillakin ihmisillä seksuaalinen itsetunto voi olla hyvä jo alusta asti, toiset taas voivat kokea esimerkiksi epävarmuutta seksiin tai omaan itseensä liittyen. Kokemuksen kautta ihminen oppii usein paremmin tuntemaan omaa kehoaan ja seksuaalista mieltä sekä tunnistamaan millaiset asiat tuottavat nautintoa juuri itselle. Myös seksistä puhumisesta voi tulla helpompaa ja luontevampaa kokemusten kautta.

Kivaa alkanutta vuotta!

Oliko vastauksesta hyötyä?