Seksi
Nimimerkki: Lalli

Ovatko kaikki seksifantasiat hyväksyttäviä?

Kysymys koskee tietynlaista anaaliseksifantasiaa ja onko sellaisesta haaveileminen normaalia ja hyväksyttävää

Moi!

Kerrot seksifantasiastasi ja haluat tietää, onko normaalia ja hyväksyttävää haaveilla kuvailemistasi asioista. Seksissä ja seksuaalisuudessa on paljon asioita, jotka kiinnostavat ja kiihottavat, ja näitä ajatuksia ja mielikuvia, fantasioita voi tulla mieleen millaisissa tilanteissa tahansa. On siis täysin normaalia, että tällaisia ajatuksia tulee, eikä sinun tarvitse olla niistä huolissasi tai mitenkään hävetä niitä.

Fantasiamaailmassa ei ole myöskään rajoja, vaan saat kiihottua ja kokea seksuaalista mielihyvää siellä mistä tahansa. Oikeassa elämässä tällainen tilanne saattaisi herättää toisenlaisia ajatuksia ja tunteita, eikä aina seksifantasioita tarvitsekaan toteuttaa käytännössä. Ne voivat siis hyvin jäädä vain fantasioiksi.

Jos kuvailemasi seksitilanne olisi joskus toteutumassa oikeassa elämässä, siinä täytyisi myös huomioida seksikumppanin odotukset, pelot ja toiveet seksin suhteen sekä seksitaudeilta ja suolistobakteereilta suojautuminen kondomin avulla. Ennen seksikontaktia tulisi kuunnella molempien toiveita ja keskustella etukäteen siitä, mitä toivotte seksiltä, mihin itseä saa koskea ja missä kulkevat omat rajat. Molemmilla teistä on oltava myös mahdollisuus kieltäytyä ja lopettaa seksi missä vaiheessa tahansa seksin aikana.

Lue lisää aiheesta Väestöliiton artikkelista.

Oliko vastauksesta hyötyä?