Seksi
Nimimerkki: alaspäin käyrä penis mietityttää

Onko alaspäin käyrästä peniksestä haittaa yhdynnässä?

Olen tässä vähän aikaan miettinyt että kun minulla on erektio niin onko alaspäin käyrästä peniksestä mitään haittaa seksissä? ja se on vielä vähän myös oikealle taipuneena.
En ole vielä seksiä harrastanut joten eka kerta vähän jännittää että onnistuuko seksi sitten mun ton alaspäin käyrän peniksen kanssa ihan normaalisti ilman ongelmia ja että mitäköhän se kumppani sitten miettii asiasta.

Hei!

Kerrot peniksesi olevan erektiossa alaspäin käyrä ja oikealle taipuva, ja mietit voiko siitä olla jotain haittaa yhdynnässä.

Peniksiä on monen kokoisia, näköisiä ja mallisia, aivan kuten ihmisiäkin. Penis muuttaa kokoaan ja muotoaan, ja on täysin normaalia, että se on vino tai käyrä johonkin suuntaan. Jos kuitenkin olet huomannut, että peniksesi on alkanut kaareutua enemmän kuin aiemmin, olisi asia hyvä käydä tutkimassa lääkärissä. Lääkäri osaa myös kertoa tarkemmin, miten asia mahdollisesti vaikuttaa yhdyntään.

Sinun ei vielä kannata olla asiasta huolissasi, koska kyse voi olla täysin normaalista asiasta, joka ei välttämättä millään tavalla edes vaikuta yhdyntään. Kerrot miettiväsi myös sitä, miten mahdollinen seksikumppanisi suhtautuu asiaan. Ennen seksin harrastamista on hyvä pystyä juttelemaan kumppanin kanssa kaikesta seksiin liittyvistä ajatuksista, huolista ja odotuksista – eli myös tästä aiheesta. Tilanteessasi ja peniksessäsi ei ole mitään hävettävää, joten ota vain rohkeasti asia puheeksi kumppanisi kanssa. Olemme kaikki kehoiltamme erilaisia, joten hän ymmärtää sinua kyllä.

Oliko vastauksesta hyötyä?