Nuuska
Nimimerkki: Naistenmies36
Ikä: 13-15v

Nuuskan käyttö ja erektio-ongelmat

Kuinka kauan pitää käyttää säännöllisest nuuskaa että alkaa tulla erektio ongelmia?!

Kiitos kysymyksestäsi!

Erektiohäiriöiden syntymiseen voivat vaikuttaa monet eri tekijät. Nuuskaaminen lisää erektiohäiriöiden riskiä nuuskan sisältämän nikotiinin vuoksi. Useat nuuskalajit sisältävät erittäin paljon nikotiinia.

Erektiossa miehen siitin jäykistyy ja nousee pystyyn paisuvaiskudoksen täyttyessä verellä. Nikotiini on voimakkaasti verisuonia supistava aine, joka aiheuttaa verisuonien supistumista ja kohottaa ainakin hetkeksi verenpainetta vaikeuttaen peniksen paisuvaiskudoksen toimintaa.  Nikotiini saattaa aiheuttaa myös verisuonikouristuksen peniksen verisuonissa, mikä vaikuttaa paikallisen verenkierron voimakkuuteen.

Koska erektiohäiriöiden kehittyminen on yksilöllistä, on valitettavasti mahdotonta vastata, milloin nuuskan käyttö yksittäisellä käyttäjällä alkaa vaikuttaa erektioon. Runsaiden nikotiinimäärien vuoksi nuuskan käyttö voi kuitenkin aiheuttaa erektiohäiriöitä jo nuoruudessa.

Jos käytät nuuskaa, kannustamme sinua miettimään nuuskan käytön lopettamista. Lopettamalla vältyt nikotiinin aiheuttamilta erektiohäiriöiltä ja muilta nuuskan haittavaikutuksilta. Vinkkejä lopettamiseen voit lukea täältä.

Oliko vastauksesta hyötyä?