Seksi
Nimimerkki: Tommi

Mitä tarkoittaa, että mies ja nainen ovat sisäkkäin?

Anteeksi, jos kysymykseni on ihan typerä, mutta mitä se tarkoittaa, jos mies ja nainen ovat sisäkkäin? Miten kuuluu olla sisäkkäin, ja miksi niin ollaan?

Hei ja kiitos kysymyksestäsi – se ei todellakaan ole yhtään typerä.

Sisäkkäin olemisella tarkoitetaan mitä luultavammin yhdyntää. Yhdyntä, jossa mies ja nainen ovat sisäkkäin, tarkoittaa teknisesti kuvattuna peniksen liikuttamista emättimessä tai peräaukossa. Yhdynnässä mies ja nainen voivat oikeassa tunnelmassa ja turvallisessa ilmapiirissä kokea seksuaalista nautintoa sekä rakkauden tunteita kumppanin kanssa. Lisäksi miehen ja naisen välisen emätinyhdynnän avulla ihmiset voivat lisääntyä.

Arvelen, että olet jossain kuullut sisäkkäin olemisesta ja se on jäänyt vaivaamaan sinua, kun et ole varma, mitä se on. On myös erittäin tavallista, että mielenkiinto yhdyntää tai seksiä kohtaan herää nuorena. Kerroit olevasi 9-12 -vuotias ja moni ei vielä ole valmis yhdyntään sen ikäisenä. Mikäli yhdyntä, seksi tai seksuaalisuus ylipäätään kiinnostaa tai niihin liittyvät asiat mietityttävät sinua voit lukea lisää seksistä ja seksuaalisuudesta täältä

Jos kuitenkin koet, että itsekseen lukeminen ei riitä sinulle, voit ottaa yhteyttä Väestöliiton nuorten seksuaalineuvontachatiin tai MLL:n lasten ja nuorten chatiin.

Oliko vastauksesta hyötyä?