Seksi
Nimimerkki: Vetäjä

Millaisia erilaisia tapoja on itsetyydyttää?

Aloitin itsetyydyttämään kun siemensyöksyt alkoi n. Viikko sitten. Mitä eri tapoja on tyydyttää ja mitä voiteita kannattaa käyttää? Olen kiinnostunut itsetyydytyksestä.

Moikka ja kiitos kysymyksestä!

Hienoa, että olet kiinnostunut itsetyydytyksestä. Itsetyydytys on hyvä tapa tutustua omaan seksuaaliseen kehoon.

Ei ole olemassa oikeaa tapaa itsetyydyttää. Hyvä tapa on sellainen, joka tuottaa sinulle iloa ja nautintoa. Voit esimerkiksi liikutella esinahkaa terskan ylitse tai pyöritellä sormin peniksen ympärillä hitain tai nopein liikkein. Koko penistä tai vain terskan aluetta voi hieroa, puristaa tai taputella. Jotkut nauttivat peniksen hankaamisesta vaikkapa tyynyä vasten. Tärkeää on, ettei itsetyydytys aiheuta kipua. Joskus penis voi punoittaa itsetyydytyksen jälkeen tai hankauksesta johtuen ihoon voi tulla pientä nirhaumaa.

Itsetyydytyksessä voi kosketella ja hyväillä myös muita kehon osia, kuten nännejä, kiveksiä, peräaukon seutua tai jotakin muuta kehon kosketusherkkää osaa. Voit lähteä rohkeasti kokeilemaan erilaisia tapoja ja pian huomaatkin, millaiset asiat tuottavat sinulle mielihyvän tunnetta.

Itsetyydytyksen apuna ja tehosteena voi käyttää liukuvoidetta tai jotakin muuta liukastetta, kuten öljyjä (rypsi- kookos tai oliiviöljy) tai hajusteetonta perusrasvaa. Vierelle kannattaa varata myös esimerkiksi talouspaperia, johon voit pyyhkiä siemennesteen.

Oliko vastauksesta hyötyä?