Seksi
Nimimerkki: HTS

Miksi minua alkaa pissattaa itsetyydytyksen aikana?

Mistä oikein johtuu, että minua alkaa aina pissittää, jos teen itsetyydytystä? Itsetyydytys tuntuu hyvältä, ja tekisin sitä illalla ennen nukkumaan käyntiä. Se pitää kuitenkin jättää kesken, kun tulee pissihätä. Onko minussa jotakin vikana, vai miksi tämä on tällaista?

Hei, kiitos kysymyksestäsi!

On luonnollista pohtia tätä asiaa, enkä usko että olet pohdinnoissasi yksin. Kehossasi ei kuitenkaan ole mitään vikaa, jos sinua alkaa itsetyydytyksen aikana pissattamaan. Joskus kiihottuminen voi saada aikaan tarvetta pissaamiselle.

Kyse voi olla myös siitä, että kun laukeaminen ja orgasmi on lähellä, se tuntuu samankaltaiselta kuin tarve pissata. Viestistäsi ei käy ilmi sukupuoltasi, mutta henkilöillä, joilla on penis, eturauhasen stimulointi voi saada aikaan sen, ettei tiedä pissattaako vai onko juuri laukeamassa. Henkilöillä, joilla on vulva, puolestaan klitoris turpoaa kiihottuessa ja voi antaa virtsaputkelle ”väärän ajatuksen” pissahädästä. Heillä tuntemus voi liittyä myös ejakulointiin/ ”squirttaamiseen”. Siinä erittyy nestettä orgasmin aikana tai kiihottuessa, ja sitä voi tulla runsaasti, mutta kyse ei kuitenkaan ole virtsasta.

Suosittelen myös käymään vessassa ennen itsetyydytyksen aloittamista, jolloin varmistat että virtsarakko on tyhjä.

Oliko vastauksesta hyötyä?