Seksi
Nimimerkki: H

Kysymyksiä suuseksistä

Miten minun olisi hyvä antaa poikaystävälleni suuseksiä? Haluaisimme molemmat sitä, mutta en ole koskaan tehnyt sellaista. Miltähän tuntuu koskettaa kielellä pippeliä? Onkohan se erilaista sitten kun alkaa kihota touhutippoja? Voiko tietää milloin tulee siemensyöksy? Olen myös miettinyt miltä sperma tuntuu suussa. Meillä ei ole ollut aikaisempia kumppaneita, joten kondomia ei tarvita suuseksiin.

Hei ja kiitos viestistäsi!

Kokemus suuseksin antamisesta ja vastaanottamisesta on jokaiselle yksilöllinen. Suuseksiä, niin kuin kaikkea seksuaalista toimintaa, voi harjoitella yhdessä kumppanin kanssa, kun se on molempien toive. Keskustelkaa ennen seksiä ja seksin aikana siitä, mikä tuntuu hyvälle ja mikä ei. Keskustelun ja harjoittelun avulla opitte tuntemaan toistenne mieltymyksiä ja toiveita sekä kehon reaktioita.

Suuseksin aikana peniksestä voi tulla kirkasta rauhasnestettä eli ns. touhutippoja, mikä lisää kosteutta seksiin. Touhutippaneste on tavallisesti hyvin neutraalia koostumukseltaan ja maulta, joten voi olla, ettet edes huomaa sitä. Spermassa puolestaan on touhutippoihin verrattuna enemmän koostumusta ja makua, tämäkin on hyvin yksilöllistä.

Keskustelkaa myös siitä, onko se molempien toive, että kumppanisi laukeaa suuhun. Ennen laukeamista penis voi tuntua kovemmalta ja kumppani voi osoittaa nautinnon huippuun pääsemistä esimerkiksi kehon jännittymisellä. Voit pyytää kumppaniasi kertomaan sinulle seksin aikana, kun hän lähestyy orgasmia ja laukeamista.

Hyvää loppusyksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?