Seksi
Nimimerkki: Heppatyttö

Kuukautisten epäsäännöllisyys

Oon 12v tyttö menkat on tullu 2-3 kertaa jo nyt on ollu jo aika pitkä väli ainakin kuukauden väli enkä todellakaan oon tehny mitään sellasta mutta olen masturboinut silti pelottaa voiko kyse olla raskaudesta ?? Pitääkö olla huolissaan

Moikka!

Raskaaksi tuleminen tapahtuu tavallisimmin penis-emätinyhdynnässä, kun siittiöitä pääsee kulkeutumaan emättimeen. Viestisi perusteella tällaista ei ole tapahtunut, joten raskauskaan ei siten ole mahdollinen. Voit siis olla ihan huoletta sen suhteen.

Kuukautisten epäsäännöllisyys on tavallista, erityisesti silloin kun kuukautiset ovat vasta alkaneet. Kerroit, että sinulla on tullut kuukautiset muutaman kerran. Ensimmäiset parikin vuotta kuukautisten alkamisen jälkeen kuukautiset voivat olla epäsäännölliset. Useimmilla kuukautiskierron pituus vaihtelee joskus muutamien päivien, jopa viikon puitteissa. Säännöllinenkin kuukautiskierto voi toki myös häiriintyä. Joskus kuukautiskierto voi olla epäsäännöllinen elämäntilanteesta johtuen, esimerkiksi sairastelun tai stressin takia.

Koska sinun tilanteessasi kyse ei voi olla raskaudesta, voit rauhassa seurailla tilannetta. Jos kuukautisia ei tule pariin kuukauteen, kannattaa sinun jutella asiasta esimerkiksi kouluterkkarin kanssa.

Tsemppiä kevääseen!

Oliko vastauksesta hyötyä?