Seksi
Nimimerkki: 12vpoika

Kuinka kertoa kaverille että tämän pikkuhousut vilkkuvat?

Ollaan yhen tytön kaa useesti nii et tehää kaikkee ulkona vaikka et juostaa ja ajetaan pyörällä ja silleen ja sillä on aina hame päällä mut sit ku vaikka tuulee tai jotai nii sit sen hame lentää ylös ja sit mä nään sen ton etu puolen ja sen pepun sillee et sil on vaan pienet pikkupöksyt jalassa. ja mä mietin et sen on pakko tietää et ne pikkupöksyt näkyy mut pitäskö mun kuitenki sanoo sille. Mua ei haittaa et ne näkyy ja se on ihan kivaa kun on vaa vähän vaatteita mut en tiedä haittaako se sitä.

Moi nimimerkki 12vpoika!

Kiitos viestistä. Minusta ajattelet ihan huomaavaisesti. Sitä en osaa sanoa, tietääkö kaverisi, että hänen pikkupöksynsä näkyvät hameen alta ulkona touhutessa, tai haittaako se häntä. Minusta on kuitenkin ihan huomioonottavaa kysyä asiasta, tai vinkata siitä hänelle. Kaverisi voi loppuen lopuksi itse päättää, mitä tiedolla tekee.

Usein asioiden puheeksi ottaminen on hyvästä, mutta sillä on merkitystä miten sen tekee ja sanansa asettaa. Voit esimerkiksi selittää, miksi kiinnitit asiaan huomiota, kuten tähän viestiinkin kirjoitit. Jos toinen pahoittaa siitä mielensä, niin aina on mahdollista pahoitella asiaa ja tarvittaessa pyytää anteeksi. Toivottavasti vastauksestani on sinulle apua. Jos haluat keskustella asiasta lisää, niin se onnistuu esimerkiksi Väestöliiton Poikien puhelimen palveluissa.

Mukavaa koulun alkua sinulle!

Oliko vastauksesta hyötyä?