Seksi
Nimimerkki: M

Kondomin käytöstä ja ekasta kerrasta

Olen kokeillut itsetyydytystä kondomin kanssa, ja yllätyin kun se tuntui paremmalle kuin ilman. Nyt haluaisin saada seksiä tytön kanssa. Minua mietityttää ekan yhdynnän aloitus. Meneekö pippeli varmasti pimppiin, jos pimppi tuntuu liukkaalta sormella hyväillessä? Laitetaanko kondomin päälle liukuvoidetta? Huomaako tyttö milloin siemensyöksy tulee pippelistä, kun käytetään kondomia?

Hei, kiitos kysymyksestä!

Itsetyydytyksessä on se hyvä juttu, että siinä saa tehdä mitä vain sellaista mikä itsestä tuntuu hyvältä. Jos itsetyydytys kondomin kanssa tuntui paremmalta kuin ilman, voit ilman muuta jatkaa itsetyydytystä myös tällä tavalla. Kuvaat, että haluaisit nyt harrastaa seksiä tytön kanssa. On luonnollista, että halut ja kiinnostus seksiin toisen kanssa alkavat heräämään.

Ensimmäinen yhdyntä voi herättää paljon kysymyksiä ja ajatuksia, ja se saattaa myös jännittää. Kun seksiä on ensimmäisen kerran, siitä voi hyvin kertoa seksikumppanille, ja se on jopa suositeltavaa. Silloin voi edetä rauhassa yhdessä ja tyttö voi esimerkiksi ohjata pippeliä kohti pimppiä. Ennen kaikenlaista seksiä kumppanin kanssa on muutenkin tärkeää keskustella muun muassa siitä, missä menevät molempien omat rajat: mitä toivoo itselleen tehtävän ja mitä taas ei. Myös ehkäisystä on tärkeää keskustella yhdessä.

Ei kannata hätääntyä, jos yhdyntä ei heti onnistukkaan. Jos pimppi on riittävästi kostunut, silloin ei välttämättä tarvitse laittaa liukuvoidetta. Liukuvoiteesta ei toki ole haittaakaan, jos sitä haluaa käyttää. Liukuvoidetta voi laittaa kondomin päälle, emättimeen tai häpyhuulille. Kondomin kanssa käytettävä liukuvoide kannattaa olla silikoni- tai vesipohjaista voidetta (useimmat liukuvoiteet ovat tällaisia), öljypohjainen liukuvoide voi haurastuttaa kondomia.

Seksikumppani ei välttämättä huomaa milloin laukeaminen ja siemensyöksy tapahtuu. Tämä riippuu siitä millä tavoin poika ilmaisee laukeamista. Toiset saattavat käyttää enemmän ääntä tai kehon eleistä voi päätellä milloin laukeaminen tapahtuu. Jotkut taas voivat esimerkiksi sanoa tulevansa juuri ennen kuin laukeavat. Laukeamisen jälkeen sperma on kondomissa vaaleana, kellertävänä tai kirkkaana nesteenä.

Voit lukea lisää seksistä ja ekasta kerrasta Fressiksen tietopankista.

Mukavaa kevättalvea!

Oliko vastauksesta hyötyä?