Seksi
Nimimerkki: Urho

Itsetyydytyksestä puhuminen äidin kanssa

Jäin äidille runkkauksesta kiinni kun olin omassa huoneessa. Äiti tuli yllättäen huoneeseen, en huomannut heti. Äiti ei puhunut asiasta mitään vaan poistui huoneesta kun huomasi minut. Pitäisikö mun puhua äidin kanssa vai antaa olla vain. Voiko äidille tulla tästä häpeävä olo, itselle tuli vähän häpeää runkkausta kohden. Nykyään täytyy olla täysin varmaa siitä että olen yksin kotona. En olekaan runkannut vähään aikaan, ja olen miettinyt, että voisihan sen varmaan lopettaa ihan kokonaan.

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Itsetyydytys on hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja tuottaa itselle hyvää oloa ja nautintoa. Itsetyydytyksessä ei siis ole mitään pahaa tai väärää, eikä sinun tarvitse tapahtuneen vuoksi lopettaa itsetyydytystä.

Pohdit, onko kuvaamastasi tilanteesta voinut tulla äidillesi jotenkin hankala olo. Tilanne saattoi tulla äidillesikin niin yllättäen, ettei hän siinä tilanteessa osannut sanoa mitään ja esimerkiksi pyytää anteeksi häiriötä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuntea tilanteesta häpeää, sillä itsetyydytys on tosiaan ihan luonnollinen juttu. Suurin osa ihmisistä harrastaa itsetyydytystä tai on ainakin joskus kokeillut sitä.

Itsetyydytys on jokaisen henkilökohtainen ja yksityinen asia, eikä siitä tarvitse kertoa muille. Jokaisella olisi hyvä olla oma rauha ja tila, jossa itsetyydytystä voi tehdä. Lukottomat huoneet voivat olla sen kannalta vähän hankalia. Nuoruudessa kaipaa usein myös muutenkin enemmän omaa tilaa ja rauhaa. Voisitko keskustella äitisi kanssa siitä, että kaipaat välillä omaa rauhaa, kertomatta sen tarkemmin mitä haluat tehdä? Voisiko huoneesi oveen esimerkiksi ripustaa lapun, jossa on pyyntö koputtamisesta tai jossa lukee, jos ei saa häiritä? Olisiko itsetyydytystä mahdollista joskus kokeilla esimerkiksi suihkussa lukollisen oven takana?

Tsemppiä sinulle ja aurinkoista syksyn jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?