Seksi
Nimimerkki: Huilu

Intiimihygienia ja seksi

Hei. Tuleeko pippeli varmasti puhtaaksi pelkästään lämpimän suihkun käytöllä runkkaamisen ja varsinkin kondomin käytön jälkeen? Olisiko sitä hyvä vielä hangata sormella vaikka terskan reunan takaa? Ensi viikonloppuna saamme olla tyttöystäväni kanssa kahden, ja silloin varmasti nukumme vierekkäin ja haluaisin myös kovasti harrastaa seksiä hänen kanssaan.

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Pesemiseen riittää vallan hyvin pelkkä lämmin vesi. Voit myös hellästi hieroa peniksen ihoa veden alla. Penis kannattaa pestä päivittäin ja aina silloin kun on tarve (esim. seksin tai itsetyydytyksen jälkeen). Saippuaa ei suositella, sillä se kuivattaa ja voi ärsyttää ihoa. Jos saippuaa haluaa kuitenkin käyttää, kannattaa hankkia intiimialueelle tarkoitettua saippuaa.

On tärkeää, että olette tyttöystäväsi kanssa molemmat valmiita ja halukkaita seksiin. Seksuaalisen halun seurauksena myös kiihottuminen onnistuu paremmin ja seksi tuntuu todennäköisemmin teistä molemmista hyvältä. Varsinkin jos kyseessä on eka kerta, voi seksi aiheuttaa jännitystä ja hermostuneisuutta. Jännitys usein vähenee, kun molemmat kokevat olonsa turvalliseksi, kuulluksi ja kunnioitetuksi. Siksi on tärkeä kyetä keskustelemaan kumppanin kanssa seksistä ja siihen liittyvistä ajatuksista, odotuksista ja huolista. Myös ehkäisystä tulee huolehtia, muistakaa siis myös kondomi. Ilman huolta raskaudesta tai seksitaudeista seksistä voi nauttia vapaammin 😉

Mukavaa syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?