SeksiYleinen
Nimimerkki: :(

Häpyhuulet

Onko normaalia, että ulkoiset häpyhuulet ovat samankokoisia mutta sisemmistä häpyhuulista toinen on kaunis, punertava ja pieni ja toinen on liilan värinen, tosi iso ja sen huomaa paljon helpommin kuin toisen:/ se melkein tulee sisempien häpyhuulien ohi

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Hyvä, että olet kiinnostunut intiimialueesi hyvinvoinnista! Häpyhuulet ovat kaikilla oman kokoiset ja näköiset. On aika yleistäkin, että toinen sisemmistä häpyhuulista roikkuu alempana kuin toinen, ja joskus sisemmät häpyhuulet saattavat näkyä selvästikin ulompien häpyhuulten välistä. Se, että toinen sisempi häpyhuulesi on suurempi, on siis aivan normaalia.

Sisemmät häpyhuulet ovat ohutta, tummaa, vaaleaa tai vaaleanpunaista karvatonta ihokudosta ja limakalvoa. Jos sisemmät häpyhuulet tulevat voimakkaasti uloimpien häpyhuulten ulkopuolelle, niiden iho saattaa herkästi ärsyyntyä esimerkiksi kireitä housuja tai stringejä käytettäessä, tai runsaasta itsetyydytyksestä. Jos sinulle aiheutuu sisemmän häpyhuulen ihon ärsyyntymistä, kannattaa käydä kysymässä apteekista limakalvoille tarkoitettua voidetta tai pyytää neuvoa lääkäriltä. Muuten sinun ei tarvitse olla huolissasi, häpyhuulesi ovat täysin normaalit!

Lisää häpyhuulista voit käydä lukemassa esimerkiksi Väestöliiton Hyvä kysymys -palvelusta.

Kivaa kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?