Seksi
Nimimerkki: Esinahkuri

Esinahkan varovainen venyttely

Heippa. Olen 14v poika. Ennen mulla oli tilanne että vain peniksen ollessa levossa sain esinahkan kokonaan terskan taakse, mutta en erektiossa. Venyttelin esinahkaa silloin tällöin ja nyt tuntuu siltä että saisin ehkä esinahkan jopa erektiossa terskan taakse, mutta en uskalla kokeilla, koska pelkään että se jäisi jumiin terskan taakse eikä enää palaisi ylös.. kannattaisiko kokeilla vetää esinahka erektiossa terskan taakse vai venyttelenkö lisää?? Mulla on kerran käynyt niin että vedin esinahkan kokonaan terskan taakse levossa ja samalla penis jäykistyi, en saanut esinahkaa heti terskan päälle takasin ja hätäännyin, kuitenkin lopulta sain palautettua sen ylös.

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Hyvä kuulla, jos venyttely on tuntunut hieman auttavan asiaa. Tärkeintä olisi, että esinahka liikkuisi sen verran, että sen alta saa hoidettua pesut huolellisesti. Penis on hyvä pestä päivittäin lämpimällä vedellä, ilman saippuaa.

Esinahkaa ei kannata yritä vetää väkisin terskan taakse. Voit vielä kokeilla jatkaa venyttelyä esimerkiksi suihkussa pesun yhteydessä. Vinkkejä venyttelyyn löydät tarvittaessa täältä.

Jos joskus kävisi niin, että esinahka ei tahdo tulla terskan yli takaisin, kannattaa puristaa lujasti terskasta. Silloin erektio yleensä lakkaa ja esinahan saa vedettyä paikalleen. Peniksen päälle voi myös laskea kylmää vettä. Jos mikään näistä ei auta ja esinahka jää itsepintaisesti terskan taakse ja terska pullottaa, on syytä mennä pikaisesti päivystävälle lääkärille, joka palauttaa esinahan paikalleen.

Tsemppiä kevääseen!

Oliko vastauksesta hyötyä?