Seksi
Nimimerkki: 17v poika

Erektio ja yhdyntähaasteet

Erektiossa penikseni jäykistyy niin kovaksi että samalla se nousee mahottoman korkealle. Penis on kuitenkin liikuteltava mutta tuntuu aina seksissä että jos mahottomasti liikuttelee niin nautinto tasot laskee eikä se tunnukkaan enää niin hyvältä. Onko tähän jotain apua saatavilla miten saisi peniksen erektiossa jäämään hiukan alemmas että yhdyntä onnistuisi paremmin. Sama asia on vaivannut mieltä ja pitkän aikaa.

Moikka ja kiitos kysymyksestä!

Kuvaamasi tilanne ei itse asiassa ole kovin harvinainen, sillä penis ei yleensäkään osoita erektiossa suoraan eteenpäin. On hyvin tavallista, että penis on käyrä ja/tai kaartuu ylös, alas, vasemmalle tai oikealle, tai on mutkikas eli taipuu yhdestä kohtaa vasemmalle ja toisesta oikealle. Yleensä penis tosiaan hakeutuu ihan hyvin yhdyntään, vaikka se vapaana seisoessaan olisi hyvin kiinni vatsanahassa – tai mies pystyy muuttamaan erektiokulmaa käden avulla niin, että yhdyntä onnistuu helposti.

Kerrot, että omalla kohdallasi nautinto tuntuu lässähtävän. Joillekin on tällaisessa tilanteessa mieluisinta se, että aloittaa yhdynnän jo silloin, kun penis ei ole vielä päässyt täysin kovaksi. Jos peniksen asento haittaisi yhdynnässä, voi myös kokeilla erilaisia asentoja, joissa tuo peniksen asento tuntuu luontaiselta. Eli nyt tarkemmin tilannettasi tuntematta sanoisin, että tosi tärkeää on hyvä kommunikointi seksikumppanin kanssa niin, että voit kertoa huolestasi ja voisitte sitten yhdessä miettiä ratkaisua.

Hyvää syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?