Seksi
Nimimerkki: Alasti tytön kaa

Alastomuus ja siitä keskusteleminen

Mä en oo koskaan nähnyt alastonta tyttöä mutta kohta varmaan näen koska me sovittiin yhden tytön kanssa että mennään alasti saunaan yhdessä tai sit ollaan muuten vaan alasti. Mua jännittää tosi paljon mutta hyvällä tavalla. Mitä alastomalle tytölle voi sanoa tai pitää sanoa? Mitä alastoman tytön kanssa voi tehdä? Me ei tehdä mitään seksijuttuja siis me sovittiin silleen. Onks sillä väliä että seisooko pippeli vai ei seiso? Voinko mä sanoa sen tisseistä tai pimpasta jotain jos ne näyttää kivalta?

Hei, kiitos kysymyksestä!

Kuvaat, että olette sopineet tytön kanssa viettävänne aikaa alasti. Kiva kuulla, että pohdit jo etukäteen, kuinka olla luontevasti alasti toisen kanssa ja mikä on soveliasta ja mikä ei. Lähtökohtaisesti sauna on sellainen paikka missä alastomuus on luonnollista, joten se on varmasti sellainen paikka mistä on helpoin aloittaa. Aluksi alastomuus voi herättää jännittyneisyyttä, mutta aika nopeasti kun oma ja toisen keho rentoutuu, alastomuus voi tuntua ihan tavalliselta asialta. Harvoin tosin ihmiset viettävät aikaa täysin alasti muuten vaan, ellei se herätä erityistä mielihyvää tai ole elämäntapa.

Alastomuus saattaa herkästi virittää seksuaalista mieltä, joten kiihottuminen ja erektio voivat olla luonnollisia reaktioita. Jos tämä tuntuu jommasta kummasta kiusalliselta, voi aina laittaa jotain takaisin päälle. Jos teillä ei ole tarkoitus tehdä mitään seksuaalisia juttuja, peniksen ei tarvitse olla erektiossa. Toisen kanssa voi olla alasti ilman seksuaalista latautumista.

Alasti ollessa voi muuten puhua ihan mistä tahansa samoista asioita kuin vaatteet päälläkin. Toki toisen kehoa voi kehua kauniiksi ja ihanaksi, jos koet sen niin. Joskus intiimialueiden kommentointi (vaikka se olisi kehu), voi herättää myös vaivaantuneisuutta. Tästä voi jutella etukäteen tai tilanteen jälkeen, miltä se kehuminen toisesta tuntuu tai tuntui. Voit myös pohtia mitä sinä haluaisit toisen sanovan silloin, kun olet alasti ja mikä taas ei tuntuisi niin hyvältä. 🙂

Oliko vastauksesta hyötyä?