Seksi
Nimimerkki: :D

Voiko vinosta peniksestä olla haittaa seksissä?

Moi. Oon 14 ja mul on noin 15-20 astetta vino penis. Voiko siitä olla haittaa petihommiin? Voiko peniksen saada enemmän suoraksi kotikonstein?

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

On tavallista, että penis muuttaa kokoaan ja muotoaan eri tilanteissa. Penis voi olla eri kohdista eri paksuinen, vino, peniksen kärkeen päin paksuuntuva tai oheneva. Lepotilassa se roikkuu toisilla suoraan alaspäin, osalla oikealle tai vasemmalle taipuneena.  Erektiossa penis ei yleensäkään osoita suoraan eteenpäin, vaan tavallisesti se voi olla käyrä ja kaartua ylös, alas, vasemmalle tai oikealle. Käyrästä peniksestä ei ole mitään haittaa esimerkiksi seksissä, kunhan yhdyntä tai muu kosketus ei tee kipeää.

Kysyit myös, voiko peniksen saada jotenkin suoraksi kotikonstein. Peniksen muotoa tai kokoa ei pysty muokkaamaan pillereillä, pumpuilla tai venyttimillä. Voimallinen venyttäminen voi aiheuttaa penikseen kudosvaurioita, kipua ja heikentyneen erektion. Mikäli asia vielä huolettaa sinua tai kaartuminen/vinous aiheuttaa kipua tai lisääntyy verrattuna aiempaan, voit jutella rohkeasti asiasta esimerkiksi kouluterveydenhoitajan kanssa.

Mukavaa alkanutta kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?