Seksi
Nimimerkki: Heimoi

Voiko touhutipoista tulla raskaaksi?

Voiko ”touhotipoista” tulla raskaaksi, sillä vaginani ympärilä oli ”touhutippoja” hetki sitten, niin voiko olla mahdollista, että olisin raskaana?

Moikka!

Touhutipat eli esiliukaste on nestemäistä ainetta, jota erittyy kiihottuessa peniksen päästä. Esiliukasteen tarkoituksena on liukastaa peniksen päätä ja suojata näin seksissä herkkiä limakalvoja ja ihoa rikkoutumiselta. Esiliukasteen seassa voi olla hedelmöityskykyisiä siittiöitä, mutta aina niitä ei ole. Jos esiliukastetta päätyisi emättimeen, saattaisi raskauden mahdollisuus olla olemassa, mikäli raskautta ei ehkäistä muulla tavoin.

Mikäli epäilisit olevasi raskaana, on raskaustestin tekeminen ainoa tapa varmistaa asia. Raskaustestin voi tehdä heti, kun kuukautiset ovat myöhässä. Jos kuukautiset ovat epäsäännölliset tai jos niiden edellisestä ajankohdasta ei ole tietoa, raskaustesti tulee tehdä kolme viikkoa suojaamattoman yhdynnän jälkeen. Jotta seksistä voi nauttia ilman huolta raskaudesta tai seksitaudeista, kannattaa aina käyttää kondomia!

Oliko vastauksesta hyötyä?