Seksi
Nimimerkki: 14veepoika

Seksi ja ”ulkonäköpaineet”

Moih, mulla ois kysymys että onko 16cm 14-vuotiaalla sopiva/pieni/iso kun olis tyttöystävän kans tarkotus ekaa kertaa harrastaa yhdyntää mutta mulla on kauheita ns ”ulkonäköpaineita” että onko mulla liian pieni…

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Miltei kaikki pojat ja miehet pohtivat oman peniksen ulkonäköä ja kokoa. Etenkin murrosiän myötä muuttuva keho ja ensimmäisen seksuaaliset kokemukset luovat ulkonäköpaineita ikäisillesi nuorille.

Peniksen ulkonäkö ja koko ovat hyvin yksilöllisiä, kuten kaikki ihmisen kehossa. Usein miehet uskovat peniksen keskimääräisen koon olevan suurempi. Aikuisten miesten peniksen keskikokoa on tutkittu ja tutkimusten perusteella erektiossa olevan peniksen pituus vaihtelee keskimäärin 9-17cm välillä.

Peniksen koko ja ulkonäkö ei kuitenkaan määritä sitä, kuinka nautinnollista seksiä voit harrastaa tyttöystäväsi kanssa. Onkin tärkeää oppia hyväksymään oma kehonsa sekä arvostamaan sitä ja sen tuottamaa nautintoa. Monesti myös aika ja kokemukset auttavat huomaamaan, että oma keho on hyvä juuri sellaisena kuin se on.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?