Seksi
Nimimerkki: Ss22

Pissahädän tunne yhdynnän aikana

Yhdynnän harrastaminen ei tunnu hyvälle. Minulla on koko ajan tunne, että tarvitsee lähteä pissalle. Vaikka olisin käynyt pissalla puoli tuntia aikaisemmin. Onko se normaalia? Haluaisin nauttia seksistä, enkä vain miellyttää kumppaniani. Mitä teen?

Moikka!

Tässä vastauksessa oletan, että olet nainen/henkilö, jolla on kohtu ja emätin. Tämä taustatieto ei kysymyksestäsi käynyt ilmi.

Hienoa, että mietit asiaa nautinnon näkökulmasta, etkä halua sellaista seksiä, joka tuntuu pahalta. Voit kokeilla muutamaa asiaa. Liukuvoide vähentää kitkaa ja hankausta virtsaputken suuta kohtaan. Kannattaa käyttää liukuvoidetta myös esimerkiksi hyväillessä käsiseksissä. Seksiasennolla voi olla myös vaikutusta. Kannattaa koettaa eri asentoja ja yrittää löytää mahdollisimman mukava. Onko sinulta katsottu virtsanäyte? Joskus virtsatulehdus voi oireilla hyvin lievin oirein, kuten kuvaamallasi tavalla. Seksitautitestien (lähinnä klamydia ja tippuri) tsekkaaminen voi myös olla paikallaan, jos niitä ei ole hetkeen katsottu.

Jos nämä pikkuvinkit eivät auta ja vaiva jatkuu, suosittelen käymään lääkärillä.

Oliko vastauksesta hyötyä?