Seksi
Nimimerkki: Suoni

Penisrenkaan käytöstä aiheutunut kipu

Käytin tyttöystävän kanssa penisrengasta, yhdyntä kesti pitkään ja sen jälkeen peniksessä oli seuraavana päivänä veritulppa ja siihen sattui, nyt aikaa kulunut 4kk ja vieläkin hieman verisuoniin pistää/vihloo ja sattuu välillä, paraneeko tämä itsestään vai pitääkö käyttää jotain voidetta? Kipeä suoni sijaitsee penikseni oikealla puolella 🙁 harrastan seksiä n 3 kertaa viikossa, pitäisikö minun pitää tauko jotta tämä paranee, koska aina seksin harrastamisen jälkeisenä päivänä koskee eniten suoneen

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Penirengas on seksiväline, joka asetetaan peniksen juureen. Se estää veren virtaamista pois peniksestä ja näin parantaa erektiota. Seksivälineiden käyttämisessä seksin aikana ei ole mitään pahaa, jos välineiden käyttö sopii seksiä keskenään harrastaville ja välineitä käytetään turvallisesti.

Penisrenkaan käyttö aiheutti sinulle seuraavana päivänä kipua ja ilmeisesti peniksessä oleva verisuoni ärtyi siitä ja kipuilee edelleen. Tilannettasi on vaikea arvioida näin ”etänä”. Sinun olisi hyvä varata aika lääkärille, jotta asiaa voidaan tutkia tarkemmin. Lääkäri pystyy sinut tutkittuaan ottamaan kantaa siihen, tarvitsetko hoitoa tai lääkitystä vai voiko asian antaa olla.

Seksin harrastamisesta sinun ei tarvitse varmastikaan pitää taukoa, jos et halua ja se ei ole sinulle liian kivuliasta ja näin myös epämiellyttävää. Penisrenkaan käytöstä olisi hyvä pitää taukoa ainakin siihen saakka, kunnes lääkäri on arvioinut tilanteen.

Aurinkoisia kesäpäiviä!

Oliko vastauksesta hyötyä?