Mieli
Nimimerkki: Nettikaveritreffit

Nettitreffikaverin tapaaminen

Tapasin netissä kivan miehen. Ollaan kirjoiteltu toisillemme pitkiä viestejä joka päivä, mutta ei olla vaihdettu oikeita nimiä tai lähetetty valokuvia tai annettu puhelinnumeroita, ollaan piilossa nimimerkkien takana. Mies sanoi että nähdään livenä sitten kun sinusta tuntuu hyvältä ja on tarpeeksi rohkea olo ja katsotaan sitten vaihdetaanko tittelit nettikavereista etäseurustelukumppaneiksi. Hän voisi tulla kaupunkiini ja nähtäisiin jossakin. Mies vaikuttaa luotettavalta ja kiltiltä tyypiltä. Mutta mitä ihmettä treffeillä tehdään ja missä olisi hyvä paikka tavata ja mistä kannattaisi puhua jne? Ja mistä tiedän että olen valmis tapaamiseen? En ole ikinä ollut minkäänlaisilla treffeillä ja olen aika nolla kaikissa sosiaalisissa tilanteissa, en ole ikinä onnistunut esim. hankkimaan kaveria ja stressaan kaikkea. Tämäkin kaveruus tuli miehen aloitteesta. En ole myöskään katsonut paljoa telkkaria eläinohjelmia lukuunottamatta, joten en ole saanut deittioppia mistään sarjoistakaan. Olen innoissani mutta samalla kauhuissani tuntemattoman asian edessä. Apua! En halua möhliä tätä, tämä on ainutkertainen mahdollisuus saada poikakaveri!

Hei ja kiitos viestistäsi!

Onpa hienoa, että olet tavannut ihmisen, jonka kanssa juttelu tuntuu sinusta hyvältä. Tapaamisen jännittäminen on ihan luonnollista, sillä tapaamiseen liittyy varmasti paljon odotuksia ja toiveita.

On hankala sanoa, milloin on oikea hetki tavata, mutta jos se kovasti jännittää, voi olla hyvä vielä vähän odottaa. Ennen kasvokkain tapaamista on myös hyvä jutella puhelimitse ja sen jälkeen vielä videoyhteydellä, ennen kuin tapaatte oikeasti. Tällöin tapaaminen on turvallista ja puhelu on helpompi lopettaa kuin kasvokkaiset treffit, jos olo alkaa tuntua siltä, että kaipaisi hiukan paussia. Tällöin ei myöskään tarvitse jännittää sitä mitä teette, vaan voitte jutella ihan samoin kuin viesteilläkin.

Jos videoyhteyden jälkeen päätätte tavata, on se hyvä tehdä jossain julkisessa paikassa, kuten kahvilassa. Netissä on nimittäin myös sellaisia ihmisiä, joiden tarkoitusperät eivät aina ole hyvät, joten hiukan varovaisuutta on hyvä olla mukana.

Joskus voi myös käydä niin, että itse muodostettu mielikuva toisesta ei täsmääkään todellisuuden kanssa. Se, että siirrytään ystävyystasolta seurustelutasolle, vaatii usein henkisen yhteyden lisäksi fyysistä vetovoimaa. Sen olemassaolon selvittäminen onnistuu oikeastaan ainoastaan näkemällä toisen joko videon välityksellä tai kasvokkain. Kannattaa siis olla hyvin avoimin mielin sille mahdollisuudelle, että joko sinä, tai mies toteatte, että on parempi pysyä ystävinä.

Kävi miten kävi, olet saanut todella arvokkaan kokemuksen toista ihmistä lähestymisestä ja tutustumisesta. Se auttaa sinua tulevissakin tilanteissa, jos tämän miehen kanssa asiat eivät pääty toivotulla tavalla.

Rohkeutta sinulle ja mukavia asioita kesääsi!

Oliko vastauksesta hyötyä?