Mieli
Nimimerkki: &

Miten voi kadota tästä maailmasta kivuttomasti?

Miten voin kadota tästä maailmasta kivuttomasti ja mua ei vittuakaan kiinnosta että: näää älä tee sitä oot tärkee hae apua. Kaikki jotka tota vankkaa niin haistakaa paskakasa ja niin siinä kysymys?

Moi ja kiitos viestistäsi, josta huokuu se, miten paha olo sinulla on olla.

Olet ilmeisesti kertonut olostasi jo eteenpäin, koska olet saanut kuulla olevasi tärkeä? Sinulle hoetaan sitä, koska se pitää paikkaansa, vaikka et sitä nyt uskoisikaan. Kun oma olo on todella kurja, tuntuu juuri siltä, että se kurjuus ei mene koskaan ohitse, ei ole minkään arvoinen, eikä mitään kannata tehdä, kun kaikki on kurjaa kuitenkin. Totuus kuitenkin on, että vaikka siltä tuntuu, niin se ei ole totta. Tunne siitä, että haluaa kadota, on varmasti todellinen ja sitä on turha vähätellä, mutta tunnetta usein ruokkiva ajatus – ”mikään ei tule koskaan muuttumaan ja paha olo ei tule menemään pois” – ei pidä paikkaansa. Kun olo on oikein paha, on avun ja tuen vastaanottaminen myös vaikeaa. On helpompi vain sulkeutua omaan kurjuuteen. Kuulostaa siltä, että sinun kohdallasi tämä taitaa olla tuttua?

Aikuisilla on vastuu taata lapsille ja nuorille sellaiset olosuhteet elämään, jotta he voivat voida hyvin. Tämä koskee myös sinua. Jos jostain syystä omat vanhemmat eivät siihen kykene, on apua saatavissa muualta kaikille perheenjäsenille. Syyt pahaan oloon voivat olla monenlaisia, mutta hyvin harvoin sellaisia, joita ei voisi korjata tai poistaa. Ja nekin, joita ei voida kokonaan poistaa, ovat sellaisia, joiden kanssa voi oppia pärjäämään. kun saa siihen tukea.

Sinulla on vielä pitkä elämä edessäsi, johon kuuluu valtavasti uusia kokemuksia, iloa ja naurua. Niissä hetkissä saatat katsoa taaksepäin ja muistaa sen, miltä sinusta tuntui nyt ja muisto tuntuu varmasti kaukaiselta. Ihan samoin, kun nyt tuntuu kaukaiselta ajatukselta ajatella, että joku päivä elämässäsi on iloa ja keveyttä. Näin tulee kuitenkin varmasti olemaan. Ensimmäiseksi sinun on kerrottava olostasi aikuiselle ja annettava heidän ottaa taakkasi kantaakseen – sen kantaminen ei ole sinun tehtäväsi. Jos et tiedä kenen puoleen kääntyä, kokeile esim. anonyymia chattia. Eka kerta tuntuu varmasti vaikealta, mutta et menetä mitään siinä, että kokeilet.

Rohkeutta sinulle, uskalla luottaa siihen, että asiat kääntyvät parempaan suuntaan – sinä ansaitset voida hyvin.

Oliko vastauksesta hyötyä?