Seksi
Nimimerkki: enkerro
Ikä: 13-15v

Miten kysyä kumppanilta, haluaako harrastaa seksiä?

mitä teen ku oon yhdessä tytön kanssa, ollaa jo oltu vuoden ja koht kakski vuotta yhes mut ei olla harrastettu seksii ku en oo uskaltanu kysyy silt et haluisitko harrastaa. nii miten voisin kysyy siltä?

Heippa ja kiitos kysymyksestäsi!

Seurustelu on ihmissuhdetaitojen opettelemista ja yksi niistä taidoista on puheeksi otto kumppanin kanssa. Seksistä puhuminen on monelle nuorelle haastavaa, sillä seksuaalisuus on herkkä osa-alue ihmisen elämässä. Hienoa, että haluat keskustella avoimesti asiasta tyttöystäväsi kanssa!

Haluan kannustaa sinua puhumaan asiasta suoraan. Ota rohkeasti asia puheeksi, kun olette kaksin rauhallisessa paikassa. Voit kertoa rehellisesti omia tunteita ja ajatuksia aiheeseen liittyen. Voi olla, että tyttöystäväsi pohtii samoja asioita. Keskustelun avulla huomaatte, oletteko samassa vaiheessa tyttöystäväsi kanssa. On tärkeää, että molemmat ovat sekä henkisesti että fyysisesti valmiita seksielämän aloittamiseen. Myös ehkäisystä tulisi puhua hyvissä ajoin. Voitte yhdessä lukea lisää seurustelusta, seksistä ja ehkäisystä Väestöliiton sivuilta ja Fressiksestä.

Hyvää syksyn jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?