Seksi
Nimimerkki: poika

Mitä tulisi huomioida anaaliyhdynnässä

Tapahtuuko peräaukossa muutoksia murrosiän aikana? Kuinka peräaukon saisi avautumaan niin, että voisi aloittaa anaaliyhdynnän? Onkohan joku seksilelu tarkoitettu juuri peräaukon hyväilyyn?

Hei!

Anaaliyhdyntöjen aloittamisessa pitää käyttää aikaa ja olla hyvin varovainen. Peräaukossa on tiukkoja lihaksia monessa kerroksessa ja ne antavat vähitellen periksi, kun malttaa edetä hitaasti. Jos tuntuu kipua tai tilanne jännittää, lihakset kiristyvät ja yhdyntä ei onnistu. Liukuvoiteen runsas käyttö on aivan ehdotonta, sillä anaalissa ei ole luonnollista liukastetta, kuten vaikka suussa tai emättimessä. Omaan peräaukkoon kannattaa tutustua sormin tai vaikka seksilelun avulla. Seksivälinelikaupoista löytyy useita erilaisia seksileluja jotka ovat juuri anaaliseksiin tarkoitettuja.

Jos sinulla on tarkoitus koittaa anaaliyhdyntää toisen ihmisen kanssa, sopikaa tarkasti, miten toimitte. On hyvin tärkeää, että jos tunnet kipua, homma keskeytetään ja yritetään myöhemmin uudestaan, jos niin haluat. Voit lukea lisää anaaliseksistä Väestöliiton artikkelista.

Oliko vastauksesta hyötyä?