Seksi
Nimimerkki: TyTtÖ

Mitä tehdä, jos haluaisi kokeilla itsetyydytystä, mutta sormi ei mahdu emättimeen?

Mitä jos haluaa tehdä itsetyydytystä mutta sormi ei mahdu emättimeen?

Hienoa, että tutustut kehoosi – ja tosi hyvä, että uskalsit kysyä neuvoa!

Usein jos nuorella ihmisellä sormi ei tunnu kunnolla mahtuvan emättimeen, ei ole lainkaan kysymys emättimen ongelmasta, vaan immenkalvosta, jonka aukko on joko pieni tai immenkalvossa ei ole aukkoa ollenkaan. Asian korjaantuu yleensä itsestään hormonien vaikuttaessa asiaan – ja esimerkiksi yhdynnässä emätin alkaa joustaa luonnostaan. Emätintä ei siis tarvitse venyttää etukäteen.

Itsetyydytyksessä ei välttämättä tarvitse lainkaan laittaa sormea emättimen sisään. Itseasiassa itsetyydytys on usein ihan muiden alueiden hyväilyä. Asetu mukavaan asentoon, nauti tunnelmasta, vie sormi klitoriksen tuntumaan ja koskettele. Itsetyydytyksessä voit hyväillä myös esimerkiksi rintojasi tai sisäreisiä.

Mikäli ahdas emätin vaivaa sinua ja kyse olisi tuosta immenkalvosta, voit kotona valita rauhallisen paikan sekä rentouttavan asennon ja hitaasti liikutella sormeasi emättimen sivuille sen verran kuin pystyt. Sormen ympärille kannattaa laittaa joko liukuvoidetta tai jotakin muuta intiimialueelle sopivaa liukastetta, kuten vaseliinia. Koskettele kehoasi tunnustellen ja arvostaen. Älä tee mitään, mikä satuttaa sinua tai tuntuu pahalle, vaan rauhassa ja nautiskellen.

Hyvää kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?