Seksi
Nimimerkki: Justus

Mitä olisi hyvä ottaa huomioon ennen ensimmäistä anaaliyhdyntää?

Onko mahdollista olla anaaliyhdynnässä, kun penis on 18 cm pitkä, ja kaiketi myös keskimääräistä paksumpi? Haluaisimme kokeilla sitä, mutta mietityttää tuo koko. Sehän ei saisi tuntua tytöstä yhtään kivuliaalta. Jos olette sitä mieltä, että on parempi olla yrittämättä, tyydyn siihen. Jos penis ei ole liian iso, haluaisimme saada ohjeita, kuinka voisimme edetä ennen yhdyntää, ja yhdynnän aikana. Ennen ekaa kertaa olisi tärkeää tietää, jos on jotakin sellaista, mikä on otettava huomioon. Onko muuten anaaliyhdynnässä kovin paljon eroa emätinyhdyntään?

Hei ja kiitos kysymyksestä!

Anaaliseksissä ja muissakin seksitavoissa on hyvä lähteä liikkeelle rauhallisesti, varsinkin kun kyse on ensimmäisistä kerroista. Anaaliyhdynnän kokeiluun on hyvä varata riittävästi aikaa, koska mitä kiihottuneempi on, sitä helpommin anaaliyhdyntä onnistuu. Anaaliyhdyntä tuntuu hieman erilaiselta verraten emätinyhdyntään, se voi tuottaa erilaista mielihyvän tunnetta molemmille osapuolille.

Ennen anaaliseksiä suolen tulisi olla mahdollisimman tyhjä. Useimmiten anaalialueen puhdistamiseen riittää, että peräaukon alue puhdistetaan käsisuihkulla. Sulkijalihasten ja lantion alueen rentouttaminen on kivuttoman ja nautinnollisen anaaliyhdynnän onnistumiseen kannalta tärkeää. Anaalissa on kaksi rengasmaista sulkijalihasta, joista peräaukon suulla sijaitsevaa ulkoista sulkijalihasta pystyy jännittämään ja rentouttamaan tahdonalaisesti. Sisäinen sulkijalihas sijaitsee noin sentin päässä peräaukosta. Tämä sulkijalihas toimii tahdosta riippumatta, mutta sen saa antamaan periksi hengittämällä syvään ja rentoutumalla. Aluksi peräaukkoon voi laittaa rauhallisesti sormen ja kokeilla miten anaalinalue rentoutuu. Anaaliseksissä on oleellista käyttää aina jotain liukastetta, kuten liukuvoidetta tai öljyä, koska suolistossa ei ole luontaista liukastetta.

Peräsuoli myös laajenee kiihottumisen yhteydessä, joka helpottaa sisääntyöntymistä. Peräsuoli ei ole suora putki vaan se muodostaa S-muotoisen mutkan. Anaaliyhdyntää varten onkin hyvä löytää sellainen asento tai kulma, joka ei tuota kiputuntemusta. Penetraatiossa on hyvä edetä hitain liikkein ja antaa hengityksen virrata vapaasi. Hengityksen pidättäminen jännittää kehoa.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua!

Oliko vastauksesta hyötyä?