Seksi
Nimimerkki: H

Miksi penis tuntuu yhdynnässä liikkuvan huonosti emättimessä?

Moi, harrastin seksiä eilen tytön kanssa, mutta hänen emättimen sisällä ollut penikseni liikkui huonosti, miksi ?

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Tähän voi olla useampikin syy. Ehkä tytön emätin ei ollut tarpeeksi kostea, ja siksi penis liikkui huonosti. Emätin saattoi olla myös jännittynyt. Joskus myös anatomia voi aiheuttaa haasteita, sillä jokainen penis ja emätin ovat yksilöllisiä kooltaan ja muodoltaan. Aina ei välttämättä löydy heti ensimmäisellä kerralla sitä oikeaa ja nautinnollisinta asentoa.

Seksin kuuluu tuottaa nautintoa, tässä pari vinkkiä seuraavaa kertaa varten 😊 Yhdynnän onnistumiseksi on hyvin tärkeää, että molemmat ovat siihen halukkaita ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Tämä vähentää jännitystä ja rentouttaa molempia. Tytön kiihottuminen on tärkeää limakalvojen kostumisen ja siten myös peniksen liikkumisen kannalta, eli penistä ei kannata välittömästi yrittää viedä emättimeen. Liukuvoide voi olla hyvä idea ja kannattaa ainakin kokeilla sen käyttöä yhdynnän onnistumiseksi ja nautinnon lisäämiseksi. Jos anatomiat tuottavat haasteita, kannattaa kokeilla ja testailla, missä asennossa seksi onnistuu ja tuntuu parhaiten.

On ihan ok ja toivottavaakin, että kertoo toiselle, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Mikäli yhdynnässä on ongelmia tai se sattuu, kannattaa se lopettaa ja selvittää mistä haasteet johtuvat. Täältä voit lukea lisää emätinyhdynnän haasteista. Lähes aina löytyy keino päihittää haasteet ja seuraavalla kerralla yhdyntä onnistuu jo paljon paremmin. Muistattehan myös käyttää kondomia, näin ehkäisystä on huolehdittu ja seksistä voi nauttia huoletta 😉

Kivaa kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?